Tiffany & Co. skaber NFT’er og fysiske smykker til en værdi af $50.000 til CryptoPunks

Følgende artikel hjælper dig med: Tiffany & Co. skaber NFT’er og fysiske smykker til en værdi af $50.000 til CryptoPunks

NFTiff-samling dedikeret til CryptoPunks

Luksussmykkemærket Tiffany & Co. lancerer en NFT-kollektion eksklusivt til CryptoPunk-indehavere. NFTiff-dråbet inkluderer 250 NFT’er, sammen med indløselige fysiske vedhængshalskæder, hver prissat til 30 ETH (i øjeblikket over $51.000).

NFTiff-indehavere får et digitalt samleobjekt og et vedhæng med en kæde, forsendelse og håndtering inkluderet. NFT’erne kan kun købes via officiel hjemmesideog udsalget begynder den 5. august.

Projektet ledes af Alexandre Arnault, executive vice president for produkt og kommunikation hos Tiffany & Co. Arnault ejer en CryptoPunk og tror på potentialet i Web3. For at droppe NFT’erne gik Tiffany sammen med Web3-teknologifirmaet Chain.

Smykket er lavet af 18K guld og 30 ædelstene. CryptoPunks vil blive repræsenteret i overensstemmelse hermed ved at bruge forskellige farver af ædelstene og diamanter som pixels, omridset med guldkanter.

Nogle brugere er overraskede over den høje myntepris. Den CyptoPunk-tilpassede NFT kommer dog med fysiske smykker fra en af ​​verdens førende smykker. Derudover er CryptoPunks den dyreste NFT-samling nogensinde.

Dette er et modigt træk for @TiffanyAndCo, og selvom det er uden for dit prisinterval, er det en kæmpe gevinst for NFT’er. Dette er et af de bedste luksus-/smykkemærker i verden … det er en stor ting og vækker ny interesse på begge sider af hegnet. Pænt spillet @alexarnault. https://t.co/8YNV3GRIC1

— KΞVIN R◎SE (🪹,🦉) (@kevinrose) 1. august 2022

24-timers salgsvolumen for CryptoPunks har oplevet en stigning på 1.593,22%.

Ifølge ENS salgsbotblev navnet “tiffany.eth” købt samme dag som annonceringen, 31. juli, for 29 ETH.

NFTiff-kollektionen er ikke guldsmedens første optræden på Web3. I april lancerede brandet sit eget digitale token, TiffCoin, som repræsenterer arven fra Tiffany & Co. Møntholderne har adgang til eksklusive produkter og NFT-udgivelser, samt arrangementer, der kun er invitationer. Samme måned skabte Tiffany rosa guld og emalje øreringe dedikeret til CryptoPunk #3167.

Det LVMH-ejede mærke har også tidligere foretaget NFT-køb. I marts købte Tiffany Okapi NFT fra Tom Sachs: Rocket Factory for 115 ETH, hvilket markeret Tiffanys indtog i Web3-rummet.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Sådan starter du en onlineundervisning hjemme i Indien (8 enkle trin)