Tidligere Google og Youtube Execs lancerer AI-drevet søgemaskine Neeva AI internationalt

Følgende artikel hjælper dig med: Tidligere Google og Youtube Execs lancerer AI-drevet søgemaskine Neeva AI internationalt

Annonce- og sporingsfri søgemaskine Neeva har lanceret NeevaAI internationalt i dag og slutter sig til AI-søgemaskinekrigen.

NeevaAI, der blev lanceret i USA i december sidste år, var den tidligste deltager i den nuværende kunstig intelligens-drevne søgemaskinekrig, der tog fart i løbet af de sidste to uger, da Microsofts Bing, Google, Baidu og Opera deltog i AI-løbet. Google modtog kritik for at forhaste præsentationen af ​​sin Bard-chatbot, hvilket fik virksomheden til at tabe 100 milliarder dollars som et resultat.

Efterhånden som støvet fra sidste uges søgemaskinekamp har lagt sig, er NeevaAI tilgængelig for Free Basic og Premium-brugere over hele verden fra i dag med lanceringen af ​​den engelsksprogede version i Storbritannien og Canada samt lokale sprogversioner i Tyskland, Frankrig , og Spanien. Den er også tilgængelig som en Google Chrome-udvidelse.

I modsætning til ChatGPT, som ikke har den seneste information efter 2021, genererer NeevaAI de mest aktuelle søgeresultater for brugerforespørgsler.

Ved at udnytte en uafhængig teknologisk stak og store sprogmodeller giver NeevaAI et opsummeret enkelt svar med linkede kilder samlet fra de mest relevante websteder til en forespørgsel, hvilket giver brugerne mulighed for at bestemme ægtheden og pålideligheden af ​​de citerede kilder – en anden funktion, som ChatGPT ikke gør. har.

Funktionen crawler hundredvis af millioner af sider dagligt og tjener fra dets uafhængige indeks på milliarder af sider, alt i realtid.

En af NeevaAIs unikke funktioner er citationskort, hvor en søgeforespørgsel returnerer et visuelt søgeresultat med maskinlæringsresuméer fra alle de øverste resultater og swipebare kort, der fremhæver autoritativ information om det undersøgte emne. Kortene foreslår også vigtige forskningsspørgsmål til søgeren.

🔥 Anbefalede:  Sådan redigeres en PDF-fil på desktop og mobilenhed

Med informationskilder citeret i søgeresultaterne ønsker Neeva at give udgivere og indholdsskabere deres velfortjente kredit- og henvisningstrafik. Virksomheden hævder også, at den har forpligtet 20 % af sin topline-omsætning til sin indholdsskaber og udgiverpartnere, når deres indhold bruges til direkte at besvare en Neeva-kundes forespørgsel.

NeevaAI kan dog kun besvare spørgsmål, hvis den kan finde autoritative websteder, hvorfra den kan hente troværdig information.

AI er allerede begyndt at gøre søgning til en af ​​de første og mest tydeligt forstyrrede industrier. NeevaAI udnytter interne LLM’er og raffinerede træningsmodeller med sin fulde systemsøgningsstack for at bringe autentisk AI-søgning i realtid til alle. Vores mål har været at integrere AI på en ansvarlig måde og give autoritative svar, som du kan stole på

Neeva grundlægger og administrerende direktør, Sridhar Ramaswamy sagde i en pressemeddelelse.

Ved at holde søgemaskinen reklamefri sikrer NeevaAI, at dens brugere ikke behøver at scrolle gennem sponsorerede links for at finde organiske resultater. Det betyder også, at deres personlige data ikke sælges til virksomheder til målrettede annoncer.

Neeva blev grundlagt af Sridhar Ramaswamy, tidligere SVP for annoncer hos Google, og Vivek Raghunathan, tidligere VP for indtægtsgenerering hos YouTube. Siden lanceringen i USA i 2021 og i Europa i slutningen af ​​2022, har Neeva samlet næsten 2 millioner brugere.