Tidligere Google-chef Eric Schmidt er ikke overbevist om Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Tidligere Google-chef Eric Schmidt er ikke overbevist om Metaverse

Kvinde i VR-headset i MetaversetBillede af Tumisu

Den tidligere Google-chef Eric Schmidt er den seneste tech-milliardær, der har udtrykt sin skepsis over for Metaverse. Under Aspen Ideas Festival i sidste uge blev Schmidt udspurgt om fremtiden for Metaverse og globale relationer. Han indikerede, at han var i tvivl og sagde, at hele definitionen af ​​Metaverse stadig er uklar.

Schmidt, der har en nettoværdi på 19,3 milliarder dollars, var usikker på, hvordan den virtuelle verden – hvor folk kan arbejde, shoppe, oprette forbindelse og mere – kunne forbedre samfundets dagligdag.

Schmidt var også skeptisk over for det praktiske ved virtuel fast ejendom og udtalte, at han mener, at de væsentlige dele af Metaverse vil være spil og digital valuta. Hvis der nogensinde er behov for virtuel jord, vil det ifølge milliardæren være inden for en uoverskuelig fremtid.

”Jeg er ikke bekymret for selv at købe store dele af privat ejendom i metaverset. Det er ikke en bekymring, jeg har hver dag,” han sagde.

I begyndelsen af ​​året skrev Microsoft historie ved at opkøbe Activision Blizzard i en rekordstor aftale på 68,7 milliarder dollar for at “skaffe byggestenen til Metaverse”, hvilket gør det til den største teknologiovertagelse til dato. Selvom Bill Gates har kritiseret kryptovaluta og NFT’er, er han optimistisk omkring den virtuelle verden.

Ifølge en undersøgelse foretaget af teknologifirmaet Axios er 58% af amerikanerne “ligeglade” med hensyn til Metaverse, mens 32% er “bange”.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Top 4 indiske alternativer til Helo-appen med deres markedseffekt