Tidligere fodboldspillere erhverver jord i Sports Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Tidligere fodboldspillere erhverver jord i Sports Metaverse

Foto af Mike. Kilde: Pexels

Det har tidligere fodboldspillere Shaun Wright Phillips og Jordan Stewart købt jord i Sports Metaverse.

Shaun Wright Phillips, tidligere stjerne i Manchester City, Chelsea og Queens Park Rangers, annoncerede, at han vil bruge sit land til at vise sine NFT’er. Han delte sin begejstring over dette nye foretagende og sagde, at jorden også vil blive brugt til arrangementer.

“Jeg er spændt på at være involveret i Sports Metaverse,” sagde Philips. “Dette er den nye grænse, når det kommer til sport. Metaverset og at eje en del af det handler om interaktion og co-creation – at se live sport med venner over hele verden, hænge ud med venner og købe og sælge NFT’er er nogle af de ting, jeg ser frem til at gøre her. ”

Sportssektoren har kigget på metaverset i et stykke tid nu. Adidas har sin egen grund, Dapper Labs udgiver NBA Top Shot næste måned, mens NFL-fans kan få erindrings-NFT’er for deres deltagelse i kampen.

Mulighederne for nye metaverse ventures er uendelige – ikke kun memorabilia. Der kan være virtuelle udsigtsfester med sportsstjerner; folk kan se sportsspil fra private lodges på VR-stadioner. Virtuelt spil er også enormt, hvor sektormarkedet vurderes at være 400 milliarder dollar værd i 2025, ifølge Gråtoneforskning.

“Både Shaun og Jordan har spillet på toppen af ​​deres fag, så det er en ære at få disse atleter til at slutte sig til Sports Metaverse,” sagde SportsIcon COO og medstifter Alexi Yovanoff. “Jeg husker stadig det mål, Shaun scorede mod Manchester United i 2004, og Jordan har haft en fantastisk karriere her i Storbritannien og USA. Det, der slår mig mest ved disse to, er deres passion for web3, fællesskaber og interaktionen med atleter, som Sports Metaverse vil give forbrugerne.”

🔥 Anbefalede:  Hvor mange domæner er der? Analyse og domænestatistik

Phillips og Stewart er ikke de første fodboldspillere, der kaster sig ud i metaverset. Tidligere i år annoncerede David Beckham også et partnerskab med DigitalBits og blev ambassadør for virksomheden.

Læs relaterede indlæg: