Thirdweb og Shopify går sammen om at lancere Web3-aktiveret e-handelsværktøj

Følgende artikel hjælper dig med: Thirdweb og Shopify går sammen om at lancere Web3-aktiveret e-handelsværktøj

Web3-udviklerplatformen Thirdweb har indgået partnerskab med Shopify for at lancere sin alt-i-en-platform for udviklere til at bygge web3-aktiverede e-handelsapps. Den nye platform kaldet CommerceKit lover at fjerne blockchain-kompleksiteten, der har været en barriere for at bygge web3-handelsapps.

Mens brands leder efter nye måder at betjene deres kunder på ved at udnytte web3, giver CommerceKit udviklere en udviklingsramme, der gør det nemt at bygge blockchain-aktiverede e-handelsapps.

Platformen udnytter Shopifys 17 års e-handelserfaring til at levere en klassens bedste løsning til købmænd, der ønsker at låse op for yderligere indtægtsstrømme og nye måder at interagere med kunder på.

Med CommerceKit kan udviklere og forhandlere distribuere medlemskort og oprette loyalitetsprogrammer i kæden, sælge digitale samleobjekter direkte gennem deres butiksfacader og indsamle royalties fra sekundært salg, samt flette on-chain data med eksisterende web2-data for at opbygge en mere fyldig kundeprofil .

Tilgængelig gratis, CommerceKit kommer med en række værktøjer, der fungerer med over 700 EVM-kæder. Værktøjssættet inkluderer blockchain SDK’er til udviklere, plug-and-play UI-komponenter og et dashboard, der giver et overblik over implementerede smarte kontrakter.

“thirdweb er designet til at være fuldstændig komponerbar, uden leverandørlåsning. Som udvikler betyder det, at du kan bruge så mange (eller så få) tredjepartsprodukter, du vil. Om du vil bruge Thirdwebs værktøjer til decentral lagring, godkendelse og fiat-onramp – eller medbringe dine egne udbydere – er helt op til dig,” skrev virksomheden i en blogindlæg.

Ved at bruge CommerceKit kan købmænd gøre det muligt for forbrugere uden blockchain-erfaring at interagere med web3 ved at implementere funktioner såsom gasløse relæer til købmænd for at subsidiere forbrugernes gasgebyrer for blockchain-transaktioner, køb af NFT’er med kredit-/betalingskort og understøttelse af de mest populære krypto-tegnebøger inklusive Metamask, Coinbase Wallet og mere.

🔥 Anbefalede:  Grundlæggende oplysninger om massefiler: Sådan optimerer du sponsorerede produktannoncer ved hjælp af massefiler

Thirdweb planlægger at udrulle yderligere funktioner på CommerceKit, såsom forudbyggede rapporter og datavisualisering til analyse og en wallet SDK.

Denne partnerskabsmeddelelse kommer kort efter Shopify lanceret en pakke af blockchain-handelsværktøjer til handlende til at bygge token-gating-apps i februar.

I august sidste år rejste thirdweb $24 millioner i en serie A-runde ledet af Haun Ventures og samarbejdede med Coinbase i december for at lancere GamingKit til web3-spiludviklere.

Læs mere: