The Sandbox samarbejder med MK2 for at bringe biografen ind i metaverset

Følgende artikel hjælper dig med: The Sandbox samarbejder med MK2 for at bringe biografen ind i metaverset

Virtuel spilplatform The Sandbox samarbejder med det franske art-house-filmselskab MK2 for at bringe biografen ind i Metaverse.

MK2, grundlagt i 1974, er en familieejet virksomhed med speciale i skabelse, konservering og distribution af film i Frankrig og globalt. Virksomheden er distributør af både historiske og innovative film, der fokuserer på kvalitet og kreativitet. De fysiske MK2 spillesteder, spredt over Frankrig og Spanien, er designet som opholdsrum, der inviterer individer til at socialisere og diskutere biograf.

MK2 er også kendt som en pioner inden for fordybende teknologier. I 2016 åbnede virksomheden det første Europa-baserede virtual reality-sted.

Med det nye partnerskab, MK2 sigter mod at udvide sin kærlighed til kvalitetsbiograf til metaverset. Virksomheden har for nylig erhvervet LAND in The Sandbox og udvikler nu en virtuel filmorienteret oplevelse på plottet. Stedet, som vil være vært for minispil for biograffans, filmreferencer og forlystelser, hedder “mk2 Park.” Ud over de interaktive oplevelser planlægger MK2 at skabe et virtuelt socialt rum, hvor brugerne kan diskutere biograf.

“Vi forestiller os metaverset som et samlingssted for forskelligartet underholdning og kultur, og det er en fornøjelse at byde MK2 velkommen som vores første art-house-filmpartner. Sammen planlægger vi at skabe en underholdningsdestination, som biografelskere kan nyde sammen i Metaverse,”

sagde COO og medstifter af The Sandbox, Sebastien Borget.

Takket være de mange partnerskaber tilbyder The Sandbox sine spillere en række virtuelle oplevelser. Brugere kan skate med den professionelle skater Tony Hawks avatar, spille fodbold med Sergio “Kun” Agüero og danse til beats med Paris Hilton.

🔥 Anbefalede:  Ripple – Flyt penge med det samme globalt

Læs relaterede indlæg: