The Sandbox samarbejder med Digital Hollywood

Følgende artikel hjælper dig med: The Sandbox samarbejder med Digital Hollywood

Metaverse-virksomheden The Sandbox har annonceret et partnerskab med Digital Hollywood. Det sigter mod at accelerere skaberøkonomien gennem udvikling af menneskelige ressourcer.

Digital Hollywood Studios er en japansk skole for digitalt indhold og IT. Virksomheden er vært for teknologi, underholdning, arkitekturworkshops og netværksbegivenheder.

Samarbejdet mellem de to starter med et seminar, der finder sted den 9. juli i Japan. “The Sandbox’s First Steps in the Creator Economy” vil indeholde emner som omsætning, kollaborativ produktion og udsigterne for det japanske samfund.

Sebastien Borget, COO for The Sandbox, bliver en af ​​de seks talere. Voxel-kunstnere og spildesignere af The Sandbox slutter sig til ham.

“The Sandbox er en platform, der udtrykkeligt er designet til at frigøre potentialet for skabere … som sådan hilser vi vores samarbejde med Digital Hollywood meget velkommen for at hjælpe talentfulde japanske skabere med at komme i gang med at bygge indhold til vores åbne Metaverse. Jeg ser frem til at dele mine tanker om, hvordan kreativitet kan føre til en karriere i den nye digitale økonomi under vores seminar,” sagde medstifter og COO i The Sandbox Sebastien Borget.

Enkeltpersoner kan deltage i arrangementet gratis. Tilmeldingssiden er ledig kun på japansk. Digital Hollywood Studio vil også tilbyde et gratis kursus, der starter i september i år. Eleverne får mulighed for at konkurrere om en plads i The Sandbox’s Skaberfonden.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  AI-feedbacksløjfen: Opretholdelse af modelproduktionskvalitet i en tidsalder med AI-genereret indhold