The Sandbox samarbejder med den professionelle skater Tony Hawk

Følgende artikel hjælper dig med: The Sandbox samarbejder med den professionelle skater Tony Hawk

Den professionelle skater Tony Hawk samarbejder med det virtuelle spilfirma The Sandbox og NFT-platformen Autograph for at udvikle den største skatepark i Metaverse.

Tony Hawk Inc. og The Sandbox vil bygge skateparken dedikeret til Tony Hawks karrierevej på 6×6 Tony Hawk’s LAND.

Autograf vil skabe ikke-fungible tokens af Tonys ikoniske skateboards. Derudover vil markedspladsen byde på Hawk-inspirerede NFT’er af udstyr og tøj. Det er værd at bemærke, at tokens vil blive omdannet til 3D-voxel-versioner med funktionalitet i spillet, så indehavere kan bruge dem i The Sandbox’s Metaverse.

Spillere vil også være i stand til at bruge VoxEdit til at udvikle skateparkerne i deres drømme og skabe ramper, rails og skateudfordringer.

“Jeg har været fan af ny teknologi hele mit liv – fra de første videospil til hjemmecomputere med CGI-funktioner – så jeg er fascineret af Metaverse og spændt på at bringe vores kultur ind i landskabet,” siger Tony Hawk.

I 1999 åbnede den mest anerkendte skateboarder i verden en franchise, “Tony Hawk Pro Skater.” I dag genererede det over $1,4 milliarder i salg. Dette er et af The Sandbox’s største kendis-partnerskaber. Tidligere samarbejdede virksomheden med den amerikanske rapper Snoop Dogg, Gucci, Ledger og andre.

“Vi søger altid at bringe de bedste talenter til Metaverse, vi leverer en platform for underholdning, der drives af fællesskabet,” siger The Sandbox.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvordan at analysere Amazons "Ofte købte sammen" giver dig den konkurrencefordel