The Sandbox’ People of Crypto-mynte starter i dag

Følgende artikel hjælper dig med: The Sandbox’ People of Crypto-mynte starter i dag

Sandbox Metaverse har netop lanceret den offentlige mønt af People of Crypto-avatarsamlingen, en fejring af mangfoldighed, kultur og repræsentation i kryptorummet. Sandboxen sigter mod at sikre fremme af forskelligt dygtige, sorte og brune kvinder, LGBTQIA+ og POC-individer i Web 3.

Samlingen omfatter 8.430 næste generations Avatarer med mere end hundrede egenskaber. Nogle af NFT’erne i samlingen er håndlavede 1:1 stykker. Indehavere kan personliggøre avatarerne ved at vise deres seksuelle orientering og pronominer.

“Du bestemmer selv, hvem du vil være,” siger Sandbox’s hjemmeside.

Avatarerne bærer makeup af NYX, et professionelt kosmetikmærke, som samarbejdede med The Sandbox i Pride-måneden.

Avatarerne vil kunne spilles i The Sandbox fra og med Alpha-sæson 3. Avatars indehavere vil have mulighed for at deltage i eksklusive begivenheder afholdt af People of Crypto og deltage i Play and Earn-aktiviteter. The Sandbox har endnu ikke delt den officielle udgivelsesdato for sæson 3. Ikke desto mindre ved vi, at virksomheden i øjeblikket arbejder på det.

Fra den 24. juni til den 3. juli vil den virtuelle verden afholde begivenheder dedikeret til Tilhørighedsugen. Sandkassen inviterer spillere til at fejre deres unikke og forskelligheder i Metaverse.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hver dag er Lær dine kunders dag at kende