The Sandbox and Fist of the North Star annoncerer det kommende LAND med manga-tema

Følgende artikel hjælper dig med: The Sandbox and Fist of the North Star annoncerer det kommende LAND med manga-tema

Sandkassen slår sig sammen med ejerne af “Fist of the North Star”, Coamix Inc. og Minto Inc. for at udgive “End of the Century” LAND.

“Fist of the North Star” er en velkendt manga- og anime-franchise skabt af forfatteren Takeru Takemono og kunstneren Tetsuo Hara. Stykket er populært blandt japanske og internationale læsere og er en af ​​de bedst sælgende serier nogensinde med et samlet globalt oplag på over 100 millioner eksemplarer.

Den grove actionhistorie foregår ved århundredeskiftet og følger Kenshiro, en mester i Hokuto Shinken, mens han kæmper mod det onde i en voldelig post-nuklear verden.

The Sandbox and Fist of the North Star annoncerer det kommende LAND med manga-temaSandkassen

Så samarbejdet har til formål at bringe manga-seriens post-apokalyptiske verden ind i The Sandbox metavers. Det kommende LAND vil lade spillere opleve den brutale verden af ​​”Fist of the North Star” på en ny måde.

Virksomhederne planlægger også at producere og sælge ikke-fungible tokens for at forbedre LANDET. Derudover vil The Sandbox give begrænsede NFT’er væk til manga-fans. Virksomheden har endnu ikke delt detaljerne om faldet.

“Jeg glæder mig til at se verden af ​​mangaen “Fist of the North Star” komme til live i det nye gaming-metavers. Det er lidt mærkeligt at være voxel, men jeg glæder mig virkelig til at se Kenshiro og resten af ​​Hokuto-karaktererne komme til live og løbe løbsk,”

sagde forfatteren af ​​Fist of the North Star, Tetsuo Hara.

The Sandbox er kendt for sine spændende partnerskaber med organisationer, brands og berømtheder. Først i anden halvdel af 2022 introducerede metaverse-udvikleren samarbejder med Playboy, The Council of Fashion Designers of America, Forbes, Gucci og mange andre kendte virksomheder.

🔥 Anbefalede:  Hvordan vurderer Google søgekvalitet med sine retningslinjer for søgekvalitetsevaluator?

Læs relaterede indlæg: