The Notorious BIG’s NFT-kollektion inkluderer en kollektiv licens af rapperens mest berømte freestyle

Følgende artikel hjælper dig med: The Notorious BIG’s NFT-kollektion inkluderer en kollektiv licens af rapperens mest berømte freestyle

en af ​​berygtede store nftsOneOf x The Notorious BIG

The Notorious BIG’s Christopher Wallace Estate udgiver en NFT-drop til minde om den legendariske rapper. Krypto-platformen OneOf har afsløret information om det eksklusive Sky’s the Limit: The Notorious BIG NFT Collectionsom lanceres den 26. juli. Fans kan allerede tilmelde sig en tilladelsesliste.

“Vi kaldte denne kollektion ‘Sky’s The Limit’, fordi vi mener, at dette er et skelsættende øjeblik i NFT’er, hvor skelsættende kunstnere som Biggie og deres sandeste fans kan drive kultur og skabe værdi sammen.” sagde Joshua James, medstifter af OneOf. “Vi er begejstrede for at arbejde sammen med The Christopher Wallace Estate for at hædre Biggies varige arv, i web3 og videre, og vi har nogle fantastiske overraskelser til NFT-indehavere undervejs.”

Samlingen vil indeholde 3D NFT-karakterer – PFP’er, inspireret af rapperens livsstil og sangtekster. Derudover vil indehavere i fællesskab kunne licensere Biggies mest berømte freestyle lydoptagelse. Freestyle går tilbage til Biggie som 17-årig og rappede på et gadehjørne i Brooklyn, New York. Før nu blev lyden aldrig officielt frigivet eller gjort tilgængelig for andre kunstnere. Hvis kollektivet og dødsboet godkender det, kan musikere bruge optagelsen i deres musik, som kan udstedes sammen med The Notorious BIGs kredit.

Indehavere af Biggies NFT’er vil også modtage tidlig adgang til The Brook, et hiphop-tema Metaverse, der repræsenterer rapperens hjem – Brooklyn.

Det er ikke første gang, at OneOf har udgivet et NFT-drop relateret til hiphop-legenden. For at fejre 25-årsdagen for Biggies død gik rapperens ejendom sammen med platformen for at lancere en NFT-kollektion i marts 2022.

🔥 Anbefalede:  De 13 bedste lån til små virksomheder til kvinder (2023)

Læs relaterede indlæg: