The Metaverse går i biografen

Følgende artikel hjælper dig med: The Metaverse går i biografen

The Sandbox annoncerede et partnerskab med Planet Hollywood i april for at skabe Meta Hollywood joint venture og delte en videotrailer af, hvad filmelskere kan forvente at se i fremtiden. Derudover dykker Decentraland også ned i filmindustrien. Metaverse-giganten gik sammen med Versus Entertainment-gruppen og Lumiere for at udgive en kryptofilm, “The Infinite Machine.”

Meta Hollywood er et Web3-fællesskabsøkosystem til underholdning og tilbyder berømte stykker fra filmhistorien som NFT’er. Virksomheden har til formål at blande Web3 med Hollywood samt opbygge det største filmentusiast- og skaberfællesskab til at interagere i et filmtema Metaverse drevet af hjælpetokens og en NFT-markedsplads.

I Meta Hollywoods trailer kan publikum genkende Terminator, Slimer, Robocop, Gizmo the Mogwai, Chucky og andre kendte filmkarakterer. Heltene ser pixelerede og gamificerede ud, ligesom avatarerne på The Sandbox.

The Infinite Machine bliver decetraliseret

Historien om “The Infinite Machine” er baseret på Camilla Russos bog “The Infinite Machine: How an Army of Crypto-hackers Is Building the Next Internet with Ethereum” og vil fortælle en historie om Vitalik Buterin, grundlægger af Ethereum, der udvikler den anden -største kryptovaluta. Dramafilmen bliver lavet af Ethereums fællesskab ved hjælp af ETH-teknologi.

Det filmprojekt producerer NFT’er, og de købte digitale samleobjekter vil tjene som billetter til Infinity Machine DAO. Medlemmer af DAO vil være i stand til at observere filmproduktionen, som vil blive integreret i Decentralands Metaverse. Datoen for filmens udgivelse forventes at være slutningen af ​​2023 eller begyndelsen af ​​2024.

“Vi udnytter Ethereum NFT’er at transformere filmens publikum til et fællesskab, der er forenet af troen på en mere decentral fremtid. Disse NFT’er giver ikke kun køberen en mulighed for at eje et begrænset, originalt kunstværk, men også muligheden for at producere en professionel spillefilm i processen, siger Versus. internet side læser.

🔥 Anbefalede:  De 33 mest rentable Food Truck-varer at sælge
den uendelige maskine nfts“The Infinite Machine” film NFTs på OpenSea

Læs relaterede indlæg:

Table of Contents