The Hundreds dropper sin anden NFT-kollektion

Følgende artikel hjælper dig med: The Hundreds dropper sin anden NFT-kollektion

Streetwear-mærket The Hundreds lancerer sin anden NFT-kollektion.

Kaldet “Badam Bomb Squad” og inkluderer 5.000 ikke-fungible tokens. En NFT går til 0,25 ETH (ca. $278 i skrivende stund) og giver indehavere adgang til eksklusive fordele. NFT-ejere vil have ret til at gøre krav på en fysisk The Hundreds X BBS-t-shirt og få adgang til Bomb Squad-fællesskabet.

Det er interessant at bemærke, at kollektionen oprindeligt skulle lanceres på OpenSea. Efter at den største NFT-markedsplads udgav opdateringen om skabernes royalties, besluttede The Hundreds dog at udskyde NFT-faldet. Efter dette annoncerede brandet den kommende lancering på sin hjemmeside og omgik dermed NFT-markedspladser.

Samlingen i begrænset oplag er allerede live til prægning på Adam Bomb Squads hjemmeside, mens NFT-kunstværkerne afsløres den 23. november.

I august 2021 udgav brandet sin første NFT-kollektion, kaldet “Adam Bomb Squad.” Med 25.000 styk blev den udsolgt på mindre end en time. Og det er ikke overraskende: Mærket har eksisteret i 19 år og tilbudt en række fordele til ABS Badams NFT-indehaverne. For eksempel vil sidstnævnte få luftdroppet 1.113 gratis Badam Bomb Squad NFT’er fra den nye kollektion.

Adam Bomb Squad har også tidligere skabt en kollektion af wearables til den virtuelle verden Decentraland og samarbejdet med Ledger, VeeFriends, Degen Tone og andre store aktører på Web3-området.

🔥 Anbefalede:  En oversigt over onlineapotekerindustrien i Indien