The Future Of Employment: Amazon erstatter alle rekrutterere med AI

Følgende artikel hjælper dig med: The Future Of Employment: Amazon erstatter alle rekrutterere med AI

Den tredjestørste direkte arbejdsgiver i verden, Amazon Corporation, vil fyre tusindvis af HR-professionelle globalt, og en AI vil tage deres plads. Denne AI er blevet programmeret til at forudsige, hvilke jobkandidater der vil klare sig bedst i bestemte afdelinger. Uden hjælp fra en menneskelig rekrutterer, forventes det, at robotten vil være i stand til at lede kandidater op til samtalen.

Fremtiden for beskæftigelse: Amazon erstatter alle rekrutterere med kunstig intelligens

En rigtig rekrutterer forbinder først til sidst for at sikre, at kandidaten kan slutte sig til holdet og for at sikre, at de ikke er blevet vildledt om deres tekniske evner.

Alle rekrutterere på lavt niveau er ikke længere nødvendige

Alle rekrutterere på lavt niveau er ikke længere nødvendige

Teknologien er allerede delvist i brug og identificerer ligheder mellem CV’erne for eksisterende, produktive Amazon-medarbejdere og dem fra kandidater, der søger stillinger med sammenlignelige krav.

Amazon forsøgte allerede at udvikle en lignende kunstig intelligens tilbage i 2010’erne. Men dengang resulterede det i en stor skandale. AI blev anset for at være sexistisk og racistisk på det tidspunkt. AI gjorde en bevidst indsats for at undgå at ansætte sorte kvinder som programmører ved at tildele dem de lavest mulige ratings. Teknologianvendelsen måtte begrænses.

Amazon brugte angiveligt måneder på at sikre sig, at den nye AI ikke var for stereotyp, ifølge et internt papir.

Man kan sige, at Amazon Corporation er på forkant med at erstatte mennesker med AI:

  • Tusindvis af robotter arbejder på virksomhedens varehuse, hvilket eliminerer menneskelige job.
  • Amazon forsøger også at erhverve iRobotså robotstøvsugere kan vokse og skabes i industriel skala, og Amazon kan betale mindre for arbejdskraft, for eksempel rengøringsmidler.
  • Amazon droner er det primære leveringsmiddel.
  • Det gælder også for Amazon Go, den første butik uden kasserere i historien.
🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du ChatGPT med Excel og kommer over din regnearksfrygt

Fremtidige planer fra Amazon inkluderer at dele sin AI med andre store virksomheder, der også har til hensigt at erstatte arbejdere med robotter og AI.

Læs mere om AI: