Tezos Foundation etablerer en fond til at indsamle NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Tezos Foundation etablerer en fond til at indsamle NFT’er

Tezos Foundation annoncerede lanceringen af ​​et £1 million finansieringsprogram for NFT’er.

Tezos Foundation er en af ​​enhederne inden for Tezos blockchain-økosystemet. Fonden er en non-profit organisation etableret i Schweiz. Det er fokuseret på de initiativer, der hjælper Tezos med at få succes på lang sigt. Tezos Foundation har adgang til cirka £1 milliard i midler.

Fondens nye mål er at købe NFT’er skabt af asiatiske og afrikanske kunstnere.

Den fremtidige permanente samling vil blive kurateret af Misan Harriman. Han er en britisk fotograf og formand for Southbank Centre i London. Misan er den første sorte fotograf, der har skudt forsiden af ​​den britiske Vogue i 2020.

Harriman vil erhverve NFT-kunstværker fra kommende talenter baseret i Asien og Afrika. Kryptovalutabestemmelser i en liste over asiatiske og afrikanske lande tillader ikke enkeltpersoner at handle frit. Så ideen bag projektet er at investere i kunstnere, der kommer fra og opholder sig i “underrepræsenterede” områder.

Harriman kommenterede: “Som den første kurator for denne samling vil jeg være sikker på, at verden ser de forskellige stemmer, der gør virkelig ekstraordinært arbejde med kryptokunst. Vi vil være vogter for dette nye fællesskab af kreative.

Samlingen vil blive vist permanent på Tezos Foundations hjemmeside fra sommeren 2022.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Bedste vinterfrakker til mænd og kvinder på arbejde