Tether untethers, Luna-dæmoner | Metaverse Post

Følgende artikel hjælper dig med: Tether untethers, Luna-dæmoner | Metaverse Post

trist måne

Flere kryptoproblemer, da Tether truer med at løsne sig fra den fiat-amerikanske dollar, mens Luna, i et forsøg på at stoppe et potentielt angreb, lukkede sin blockchain ned tidligere i dag.

Tether er et af de primære værktøjer, der bruges til at opretholde prisen og stabiliteten for de fleste kryptovalutaer. I eftermiddag så den sin pris falde til under 96 cents og et lavpunkt på 95 cent kl. 3:15 EST. Tether, som er knyttet til USD, formodes at følge kursen på dollaren nøjagtigt. Ved at depegge på denne måde bringer det kaos til kryptomarkederne, da Tether ofte bruges til at købe og sælge andre kryptovalutaer med digitale dollars uden bekymring for, at salgsprisen kan falde i fremtiden.

Luna og UST-tokenet blev på den anden side produceret af Terraform Labs. UST-tokenet var Terraforms stabile mønt, og selvom den længe har holdt på $1, er den nu 37 cent værd. Derudover faldt Luna token 99% til $0,01479. Begge tokens er designet til at reducere volatiliteten på markederne, en funktion, de i øjeblikket ikke udfører. Virksomheden stoppede blockchainen i et antal timer torsdag i et forsøg på at forhindre en dårlig skuespiller i at opkøbe alle tokens og derefter indføre tvivlsomme ændringer i tokens styring.

Hvor dette dias ender er nogens gæt, men det ser ud til at blive en absolut dårlig uge for krypto.

Foto af Pedro LastraUnsplash

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Bedste Metaverse ETF'er i Canada 2023: Investering i Metaverse