Terra-grundlægger Do Kwon angiveligt arresteret i Montenegro lufthavn

Følgende artikel hjælper dig med: Terra-grundlægger Do Kwon angiveligt arresteret i Montenegro lufthavn

Filip Adzic, Montenegros indenrigsminister, tweeted at en person, der mistænkes for at være Do Kwon, en medstifter af Terraform Labs, blev anholdt den 23. marts i Montenegro.

Adzics Twitter-opslag rapporterer, at det montenegrinske politi har tilbageholdt, hvad der menes at være en af ​​de mest eftersøgte kriminelle, Do Kwon. Vijestien lokal nyhedskilde, har bekræftet, at Twitter-kontoen, som udgav nyheden, tilhører indenrigsministeren, og at den anholdte er en statsborger i Sydkorea.

Ifølge tweetet blev den tidligere “kryptokonge”, ansvarlig for tab på over 40 milliarder dollar, tilbageholdt i Podgorica lufthavn med forfalskede dokumenter. Embedsmændene afventer stadig en officiel bekræftelse af hans identitet.

Do Kwon er i øjeblikket eftersøgt af Sydkorea, USA og Singapore.

I december 2022, sydkoreanske anklagere hævdede at Do Kwon gemte sig i Serbien, hvor der ikke var en udleveringsaftale med Sydkorea. Den 26. september 2022 udgav Interpol en rød meddelelse med anmodning om anholdelse af Kwon for hans formodede involvering i sammenbruddet af Terra Luna (LUNC) og Terra USD (USTC) økosystemet. I sidste måned, SEC rejste sigtelse mod Do Kwon, og justitsministeriet indledte sin egen undersøgelse af TerraUSDs sammenbrud.

Terras kollaps i maj 2022 var et af de største svindel med kryptovaluta i historien, og en bølge af konkurser fulgte i kølvandet på den. De mest bemærkelsesværdige virksomheder, der måtte lukke, inkluderer BlockFi, Celcius, Three Arrows Capital og Voyager Digital. Terras kollaps kunne dog mærkes i hele kryptoindustrien og så kryptovalutapriserne styrtdykke, hvilket forårsagede en kryptovinter. Mens industrien nu er på vej op, har Bitcoin stadig lang vej igen, før den når sin sidste toppris.

🔥 Anbefalede:  Blockchain-virksomheden 5ire hæver angiveligt 100 millioner dollars og opnår enhjørning-status

Læs mere: