Tencent Cloud samarbejder med Ankr for at lancere Blockchain RPC til Web3-udviklere

Følgende artikel hjælper dig med: Tencent Cloud samarbejder med Ankr for at lancere Blockchain RPC til Web3-udviklere

Tencent Cloudden kinesiske teknologigigant Tencents cloud-virksomhed, annoncerede i dag debuten af ​​sit første Web3-native produkt, Tencent Cloud Blockchain RPC.

Udviklet i samarbejde med Web3 infrastrukturudbyder, Ankrsigter det nye produkt på at levere blockchain-node-infrastruktur og udviklertjenester til Web3-byggere og virksomheder.

Dette sker efter, at Tencent Cloud har underskrevet et Memorandum of Understanding (MoU) med Web3-infrastrukturudbyderen Ankr om at samarbejde om en komplet suite af blockchain API-tjenester.

Tencent sagde, at introduktionen af ​​Blockchain RPC stræber efter at give udviklere en blockchain-node-infrastrukturløsning, der er hurtig og robust.

Gennem tjenesten Remote Call Procedure (RPC) kan udviklere forespørge data og behandle transaktioner på en række blockchains, såsom Ethereum Mainnet, BNB Smart Chain og Polygon PoS.

Ifølge Ankr understøtter RPC-tjenesten en regulær anmodningsvolumen på op til 1.800 anmodninger i sekundet pr. kæde.

To versioner af Tencent Cloud Blockchain RPC vil være tilgængelige. Den offentlige version tilbyder gratis blockchain-interaktion med begrænsede funktioner og hastighedsgrænser, mens premium-versionen tilbyder Pay-as-you-Go blockchain-interaktion med øget anmodningsgennemstrømning og forbedrede hastighedsgrænser.

I den nærmeste fremtid planlægger Tencent Cloud at lancere en virksomhedseksklusiv version af tjenesten, der dækker flere use cases og større regioner verden over.

“Indledningen af ​​vores partnerskab med Tencent Cloud er et afgørende øjeblik for Ankr og indikerer de spring, som det decentraliserede internet har taget med hensyn til at integrere med den vitale infrastruktur i det bredere webøkosystem,” sagde Stanley Wu, medstifter og CTO i Ankr. en erklæring.

Dette er ikke Ankrs første partnerskab med en teknologigigant. I februar blev Ankr samarbejdet med Microsoft at tilbyde virksomhedsknudetjenester.

🔥 Anbefalede:  6 måder, opfyldt af købmandsfortegnelser, kan hjælpe dig med at knuse det på Amazon

I samme måned afslørede Tencent Cloud sin suite af Blockchain API-tjenester og annoncerede strategiske partnerskaber med Avalanche, Sui og Scroll for at levere blockchain-infrastruktur.