Teddy Pahagbia introducerer det første metaverse menneske, “Homoversian”

Følgende artikel hjælper dig med: Teddy Pahagbia introducerer det første metaverse menneske, “Homoversian”

Metaverse-rådgiver Teddy Pahagbia og Vogue Singapores Metaverse-redaktør Krista Kim introducerer den første borger nogensinde i Metaverse Age. Skaberne kalder Metaverse-mennesket “Homoversian” eller “Agent0.”

Projektet blev første gang afsløret under The Economist Metaverse Summit i San Jose den 26. og 27. oktober.

Ifølge Teddy Pahagbia er det virtuelle menneske ikke bare en avatar, da han har uploadet sit hjerteslag ind i skabelsen. For at gøre det brugte udviklerne konvergensen af ​​biometri og Web3-teknologi. Ifølge Krista har projektet til formål at skabe sociale værdienheder, der kommer med hvert hjerteslag, der er inkorporeret i Homoversian.

“Jeg er glad for at kunne præsentere dig for mit livs projekt. Hjørnestenen for ejerskab, medborgerskab og selvsuveræn identitet i Metaverset.”

skriver Teddy Pahagbia i en LinkedIn stolpe.

Skaberen lover sine følgere at dele mere i de kommende uger.

Det første Metaverse-menneske blev præsenteret i Krista Kims “Mars House.” Især blev den digitale verden først vist på forsiden af ​​Vogue Hong Kong. I sidste uge, Krista og [0] introducerede også Interoperable Open Metaverse Vehicle, kaldet “ØRB System.” Køretøjet repræsenterer en ny kategori af digitale enheder, der kun findes i virtuelle verdener. ØRB-systemet streamer indhold og tillader brugere at importere NFT’er til forskellige eksisterende Metaverse-platforme.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Fra AI til ML: Big Techs and Their Obsessions