Tech-entrepreneur Weili Dai løfter sløret for Story Machine, en generativ AI-drevet spilmotor

Følgende artikel hjælper dig med: Tech-entrepreneur Weili Dai løfter sløret for Story Machine, en generativ AI-drevet spilmotor

Tech-iværksætteren Weili Dai afslører Story Machine, en generativ AI-drevet spilmotor

Den kinesisk-amerikanske teknologiinvestor og iværksætter Weili Dai har annonceret lanceringen af ​​sit seneste foretagende, Story Machine, på Game Developers Conference (GDC) i dag. Bygget af videospiludviklingsstudiet Robot Invader, Story Machine er en generativ AI-drevet 2D-spilskabelsesplatform og -motor.

Ifølge en pressemeddelelse kan skabere udnytte spilmotorens indbyggede generative AI-værktøjer til at generere AI-kunst direkte i Story Machine og bruge en kontekstbevidst brugergrænseflade til at skabe baggrunde, objekter eller karakterer.

For at sænke adgangsbarrieren til spiloprettelse, integrerer spilmotoren en række AI-modeller og vælger automatisk den bedste service til at opfylde en skabers anmodning i stedet for at være afhængig af prompter. Dette betyder, at skaberen ikke behøver at blive en “hurtig ingeniør”, hvilket kan kræve noget teknisk viden.

Platformen bruger Stable Diffusion til at generere anime-stil spilkunst og DALL-E til at skabe fotorealistiske spilmiljøer. Story Machine har været under udvikling i omkring et år og forventes officielt at blive lanceret senere i år.

“For at udvikle den næste generation af spil har skabere brug for mere end blot en teknologisk stak. De har brug for en motor designet til at drage fordel af dybt integreret generativ AI og gøre oprettelsen enkel. En spilmotor, der lader skabere iterere på kreativitet i stedet for at bruge tid på at bekæmpe kompatibilitetsproblemer eller præstationsregressioner, og fjerner behovet for kunst eller programmeringsevner,” sagde Gregory Love, Chief Operating Officer hos Robot Invader, i en erklæring.

Story Machine åbner i privat beta i dag og er klar til at blive implementeret i professionelle miljøer. Det er det nyeste medlem af Dais økosystem af hardware- og softwarevirksomheder, som omfatter MeetKai, en AI- og metaverse-servicevirksomhed.

🔥 Anbefalede:  12 lukrative dækfranchisemuligheder

“Vi tror på, at kombinationen af ​​en spilmotor og generativ AI er en game-changer for udviklere og skabere af alle størrelser. Story Machine er en imponerende ny tilføjelse til vores portefølje af virksomheder, der leverer AI- og Metaverse-løsninger til vores Tier-1 globale kunder både på softwaren og, med vores lederskab på halvledersiden, på hardwareniveau,” siger Dai, Robot Invader Executive Chairwomen og MeetKai Medstifter og Executive Chairwomen.

Dai var medstifter af det store halvlederfirma Marvell Technology i 1995 sammen med sin mand, Sehat Sutardja, og er den eneste kvindelige medstifter i branchen. Hun var opført i Forbes’ 100 mest magtfulde kvinder i 2015 og har en nettoværdi på 1,1 milliarder dollars i 2023, ifølge erhvervsmagasinet.

Læs mere: