TaxSlayer Review 2023 | Lettest at bruge skattesoftware?

Følgende artikel hjælper dig med: TaxSlayer Review 2023 | Lettest at bruge skattesoftware?

Det er sandt – de fleste mennesker nyder ikke at betale deres skat. Men med den rigtige skatteregistreringssoftware kan det i det mindste være hurtigt og ligetil. Hvis du leder efter en præcis og billig løsning, er TaxSlayer en god mulighed.

Hvis du har tænkt på at lave din egen skat i år, har du sikkert kigget på forskellige software til skatteforberedelse. Før du beslutter dig for, hvordan du vil indberette din skat, er det godt at tage et kig på flere forskellige alternativer.

For at hjælpe dig med at indsnævre dine valg, vil denne TaxSlayer-gennemgang gennemgå softwarens muligheder, brugervenlighed, planer og priser samt nogle af dens funktioner. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, om det passer godt til din særlige situation.

I det væsentlige er TaxSlayer en pålidelig, letanvendelig online skattetjeneste. Hvis du har en simpel returnering, kan du gøre både din føderale og statslige returnering gratis. Deres planer går op derfra og maksimalt ud på $49,95 for afkast med selvstændig erhvervsindkomst.

Læs videre for at finde ud af, om TaxSlayer kan arbejde for at udarbejde din selvangivelse i år.

Hvad er TaxSlayer?

TaxSlayer er en skatteforberedelsessoftware, der tilbyder overkommelige muligheder for at betale din egen skat. Da pro-versionen først blev introduceret i 1992, blev den markedsført til professionelle skatteformidlere, revisorer og CPA’er.

Fem år senere brugte virksomheden den samme teknologi til at udvikle en individuel online skatteforberedelsessoftware. Softwaren giver dig mulighed for at indberette din skat på farten fra enhver bærbar eller mobil enhed.

Hvor lang tid tager det at få tilbagebetalt skat?

IRS behandler typisk refusioner inden for 21 dage. Direkte indbetaling er den hurtigste måde at få din tilbagebetaling på. Nedenfor er de forskellige måder, du kan få dine penge på:

Direkte deponering

Denne mulighed giver dig mulighed for at få din refusion indsat direkte på din check- eller opsparingskonto. Du kan indsende din føderale og statslige returnering elektronisk og derefter drage fordel af direkte indbetaling. Dette er den hurtigste måde at få din refusion på.

Debit kort

Du kan få din føderale refusion indsat direkte på et TaxSlayer Prepaid Visa®-debetkort. Du kan ikke modtage din statsrefusion på denne måde.

Sendt check

Hvis du ikke har en check- eller opsparingskonto, kan du få en check sendt til dig. Husk, at checken vil blive udstedt til den postadresse, der er angivet på din godkendte selvangivelse.

Lær mere om TaxSlayer her.

Er TaxSlayer nem at bruge?

Samlet set er skattesoftwaren ret nem at bruge med en ren grænseflade og nyttige videoer overalt. Det tilbyder forbedret guidet navigation, som hjælper brugeren med at finde ud af, hvad han skal gøre, når han udfylder selvangivelsesoplysningerne.

Hvis programmet registrerer en fejl, når du gennemgår meddelelserne, vil det fremhæve fejlen og vil ikke lade dig fortsætte til næste trin, før det er rettet.

Du vil selvfølgelig være sikker på at have alle de nødvendige data, før du går i gang med at udfylde dit returret med TaxSlayer. Dette er bare med til at gøre din e-fil glat og problemfri.

Relaterede: Den officielle PT Money Tax Preparation Checklist (gratis download)

TaxSlayers e-fil-software har mulighed for at uploade en PDF-version af dine tidligere selvangivelser. Dette kan gøre hele returprocessen nemmere ved hurtigt at udfylde oplysninger fra tidligere år. Det giver også brugere mulighed for at importere W-2-formularer.

🔥 Anbefalede:  PQ Hosting Review: Seneste kvalitetsgennemgang 2023

Den gratis version er bedst til simple returneringer. Til mere komplekse skattesituationer tilbyder TaxSlayer forskellige løsninger baseret på mængden af ​​yderligere støtte, du ønsker eller har brug for, når du indsender dit opgørelse. Alle føderale formularer og skattelettelser er inkluderet.

TaxSlayer-planer og priser – hvor meget koster det?

TaxSlayer tilbyder fire forskellige udgaver til indgivelse af din selvangivelse. Alle udgaver er sammenlignelige i funktioner med andre programmer såsom TurboTax. TaxSlayer er dog ofte billigere og kommer med en gratis version til dem, der har simple returneringer.

Nedenfor er de fire forskellige planer, og hvor meget du kan forvente at betale for hver enkelt.

Simpelthen gratis ($0)

Som navnet antyder, er denne mulighed helt gratis. Som i kan du indsende dine føderale skatter og en statslig selvangivelse for $0, uden skjulte gebyrer

Hvad er fangsten? Det virker kun for filer, der bruger formular 1040 – som i, de har ingen pårørende og indgiver deres tilbagevenden med en grundlæggende W-2. For noget mere kompliceret skal du vælge en af ​​de andre muligheder, som er meget overkommelige priser.

Hvis du har et enkelt og ligetil afkast, er dette bestemt en god mulighed. Softwaren vil lede dig gennem at udfylde alle nødvendige oplysninger og vise, at din refusion beregnes i realtid.

Med TaxSlayer Simply Free får du ubegrænset e-mail og telefonsupport, som kan hjælpe dig med teknisk og grundlæggende skatterådgivning. Men hvis du har brug for adgang til en skatteprofessionel, skal du betale for Premium-muligheden.

TaxSlayer Classic ($19,95)

Hvis du ikke er kvalificeret til den gratis version, kan du sandsynligvis bruge den klassiske mulighed. Det er den mest populære plan og koster kun $19,95 for det føderale afkast. Husk, at statens selvangivelser vil koste dig $39,95 for hver stat.

Med TaxSlayer Classic får du adgang til W-2-importmuligheden udover at kunne importere tidligere års selvangivelsesoplysninger, hvis du skifter fra en anden udbyder. Trin-for-trin instruktionsguiden vil tage dig gennem hele arkiveringsprocessen for at sikre, at du ikke går glip af noget.

Ligesom med Simply Free-udgaven er der ubegrænset e-mail- og telefonsupport tilgængelig for at hjælpe dig med at fejlfinde eventuelle tekniske problemer eller besvare skattespørgsmål.

TaxSlayer Premium ($39,95)

Til $39,95 for en føderal selvangivelse og $39,95 for hver indgivet statsangivelse, er det stadig meget billigere end at gå til en murstens-og-mørtel skatteforberedelsestjeneste såsom H&R Block.

TaxSlayer Premium tilbyder alle funktionerne i Classic-udgaven, men med den ekstra støtte fra en skatteprofessionel. Du vil også få live chat-support til eventuelle skattespørgsmål i realtid, der måtte opstå, mens du udfylder dit afkast, inklusive tekniske problemer.

Derudover får du IRS revisionsbistand i tre hele år. Dette betyder, at TaxSlayers tilmeldte agenter og CPA’er vil hjælpe dig i tilfælde af en IRS-revision op til tre år efter, at du e-indsender dit afkast.

TaxSlayer selvstændig ($49,95)

Hvis du er selvstændig, tilbyder TaxSlayer en mulighed for at indgive din skat 100 procent online for $49,95. Dette er kun for føderale skatter-statsskatter er stadig $39,95 pr. stat.

Med TaxSlayer Self-Employed får du alle funktionerne i Premium-udgaven, men med ekstra support specifikt til selvstændige. Dette inkluderer 1099 og skema C-formularer. Du får også adgang til TaxSlayers personlige guide til selvstændige skat.

Denne mulighed kommer også med et fradragsfinderværktøj, der hjælper dig med at reducere dit ansvar og få alle de skattelettelser, du fortjener. Du får også adgang til en selvstændig skatteprofessionel, der kan hjælpe med at løse din egen unikke situation og fuld støtte i tilfælde af en revision.

🔥 Anbefalede:  Sådan løses problemet: TikTok-videofejl i 2023

Se vores sammenligning af den bedste skattesoftware til små virksomheder.

TaxSlayer Military ($0)

Active Military kan indgive en føderal selvangivelse gennem TaxSlayer Classic gratis i år. Kvalificeret militært personel, der har en aktiv militær EIN til, kan få adgang til TaxSlayer gratis. Processen omfatter alle skatteformularer og alle skattesituationer. Indgivelse af en statsretur gennem TaxSlayer vil stadig koste militærmedlemmer $29 pr. stat.

Du vil hurtigt være i stand til at forberede, udskrive og e-arkivere dine føderale skatter. Militært personale modtager også IRS-undersøgelseshjælp i op til et år efter, at IRS har accepteret din tilbagevenden.

TaxSlayer gennemgang af funktioner og værktøjer

TaxSlayer tilbyder flere funktioner og værktøjer, der kan gøre indberetningen af ​​dine skat lidt nemmere. Nedenfor er fremhævet nogle af de måder, hvorpå softwaren sigter mod at gøre processen hurtig, nem og problemfri.

Ingen forudgående omkostninger

TaxSlayer giver dig mulighed for at indsende din selvangivelse med nul udgiftsgebyrer. Selvom du ikke er kvalificeret til Simply Free-udgaven, kan du indsende din returnering og betale for indleveringsgebyrerne ud af din refusion. Dette virker dog kun, hvis du får en føderal refusion.

Maksimal tilbagebetalingsgaranti

Er du bekymret for, at du ikke får din maksimale refusion ved at bruge TaxSlayer? Til det formål tilbyder softwaren en garanti for, at du får den maksimale skatterefusion, du er berettiget til – eller dine penge tilbage.

For at få en refusion skal du vise, at en anden skatteforberedelsessoftware, såsom TurboTax, viser, at du vil få en større refusion eller have et mindre skattepligt ved at bruge de samme data.

Nøjagtighedsgaranti

Med enhver version af TaxSlayer, selv den gratis, får du 100 procents nøjagtighed garanteret. Brugere bør dobbelttjekke indtastninger for at sikre, at oplysningerne er indtastet korrekt. Dernæst vil TaxSlayer gennemgå afkastet for fejl, baseret på de indtastede data. Dette sikrer, at returneringen kan behandles af IRS og stater uden forsinkelse.

Skatterefusionsberegner

Hvis du leder efter en måde at estimere din føderale indkomstskatterefusion på, tilbyder TaxSlayer en online lommeregner, der kan hjælpe. Tilslut blot alle de nødvendige oplysninger og få en idé om, hvor meget du vil få tilbage fra IRS (eller hvor meget du vil skylde).

IRS revisionsbistand

Premium og selvstændige udgaver tilbyder begge IRS revisionsassistance. TaxSlayer vil arbejde på at løse IRS-forespørgsler vedrørende din føderale og statslige returnering i tre år efter, at IRS har accepteret din e-fil.

Fradrag og kreditfinder

Alles skattesituation er lidt anderledes. Dette er grunden til, at et værktøj såsom fradrag og kreditfinder kan hjælpe dig med at maksimere din refusion og få alle de skattelettelser, du fortjener. Det hjælper dig med at reducere dit skattepligt og finde alle fradrag og kreditter, der ville gælde for din specifikke ansøgningssituation.

Kom i gang med TaxSlayer her.

Site Sikkerhed

Da indgivelse af din selvangivelse online kræver indtastning af en masse personlige oplysninger, er sikkerhed af største vigtighed. TaxSlayer har sikkerhedsforanstaltninger på plads for at sikre, at dine følsomme oplysninger forbliver beskyttet mod uautoriseret adgang.

Dette inkluderer flerlagsgodkendelse, beskyttelse af brugeroplysninger og et dedikeret sikkerhedsteam. Derudover tilbyder TaxSlayer nyttige oplysninger om, hvordan man genkender og undgår almindelige skattefiduser.

Mobil tilgængelighed

Udover desktopversionen kan du også downloade TaxSlayers mobilapp og bruge den til at indsende din returnering. Appen giver dig mulighed for at estimere din refusion baseret på din W-2 (eller lønseddel) og udfylde din e-fil. Den er tilgængelig for både iPhone- og Android-brugere. Brug af Taxslayer-appen giver dig også mulighed for at modtage opdateringer på din selvangivelse gennem meddelelser.

🔥 Anbefalede:  Canada Post Cash Passport Prepaid Mastercard Review 2023

Du kan også starte din returnering på én enhed og fortsætte på en anden. Start for eksempel på din telefon, men fortsæt på din bærbare computer eller omvendt.

Kunde service

Selv den gratis version af TaxSlayer tilbyder ubegrænset kundeservicesupport via telefon og e-mail til tekniske supportspørgsmål.

Livechat og support fra en skatteprofessionel er dog kun tilgængelig med Premium- og Self-Employed-udgaverne. Med disse to muligheder får du også prioriteret support på telefon- og mailforespørgsler.

Synkronisering

Hvis du tidligere har brugt en anden skatteforberedelsestjeneste, giver TaxSlayer dig mulighed for at uploade PDF’en af ​​afkastet og spare dig selv for lidt tid. Dette vil fremskynde processen ved at spare dig for en masse datainput. Du kan også importere din W-2 og TaxSlayer vil autofylde din indkomst, løn og mere.

Kom i gang med TaxSlayer her.

Opdateringer for 2023

Hvert år er der ændringer i TaxSlayer og anden skattesoftware.

Sidste år gjorde TaxSlayer op med Refund Advance, som var en mulighed for at modtage et forskud på en del af din skatterefusion baseret på din estimerede skatterefusion. Der var en mulighed for at modtage enten $500 eller $1.000 på et forudbetalt betalingskort inden for så lidt som 24 timer efter accept fra Internal Revenue Service (IRS). Dette var en god mulighed, hvis du havde brug for penge hurtigt.

Noget andet, der især mangler i nyere versioner, er planen på højeste niveau fra sidste år, TaxSlayer Ultimate. Dette var den dyreste plan til rådighed og indeholdt frynsegoder som ubegrænset prioriteret “front-of-the-line” support via telefon, e-mail og live chat.

Den ultimative plan kom også med Audit Defense, en guide til nye skattelove og beskyttelse mod identitetstyveri. Sikkert ID (identitetsbeskyttelse og gendannelse) og Audit Defence er tilgængelige som tilføjelser til enhver pakke. Alle disse funktioner er nu tilgængelige i Premium.

Indkomstklasser og skattesatser har også ændret sig. Med TaxSlayer er alle skattelovopdateringer på plads og beregnet, så du ikke går glip af et beat.

Kundetilfredshed

TaxSlayer har bestemt et godt ry blandt brugerne. De har en A+-rating hos Better Business Bureau. TaxSlayer modtog også 4,5 stjerner ud af 5 fra TrustPilot, baseret på 4.600+ anmeldelser.

Bundlinjen

Der er helt sikkert nogle fordele ved at bruge TaxSlayer til at forberede din skat. Hvis du har en nem selvangivelse, der bruger formular 1040, kan du indgive din føderale skat gratis uanset indkomst.

Med fire forskellige serviceniveauer til overkommelige priser tilbyder TaxSlayer muligheder, der passer til de fleste budgetter og skatteforberedende situationer. Husk dog, at mange af funktionerne såsom live chat eller adgang til en skatteproff er begrænset til de betalte udgaver.

TaxSlayer

4.5

En lavpris skatteforberedelsessoftware, der har særlige tjenester til selvstændige og aktive militærmedlemmer.

Vi tjener en kommission, hvis du klikker på dette link og tilmelder dig uden ekstra omkostninger for dig.