TAG Heuers smartwatches kan nu vise NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: TAG Heuers smartwatches kan nu vise NFT’er

TAG Heuer introducerede ure, der viser NFT'er

Det schweiziske mærke TAG Heuer introducerede et smartwatch, der viser brugernes NFT’er.

I går udsendte TAG Heuer et nyt “Connected Caliber E4” smartwatch. Modellen vil lade ejere vise NFT’er på urets skærm. Brugere skal vælge “Lens watch face” på TAG Heuer-appen, tilslutte tegnebogen og fuldføre login-processen. Derefter kan ejere vælge en NFT til visning. Kunstværket vises som en animation i et sekskantmønster.

Urene understøtter i øjeblikket Metamask og Ledger tegnebøger.

Brugere kan også vise personlige billeder eller billeder. TAG Heuer vil levere et kurateret udvalg af sidstnævnte.

“At ikke lancere vores egen NFT-kollektion, men at tillade samlere at bruge deres NFT’er på en ny måde var det mest oplagte første skridt. Vi taler til alle passionerede samlere,” sagde CEO for Tag Heuer Frédéric Arnault. Han købte for nylig en BAYC selv.

TAG Heuer trådte også ind i Web3 for noget tid siden. I maj begyndte brandet at acceptere kryptovalutaer som betalingsform på sin amerikanske hjemmeside. Enkeltpersoner kan vælge mellem 13 kryptovalutaer, inklusive Ethereum, Bitcoin og Litecoin.

Virksomheden er en del af LVMH-selskabet og -konglomeratet, hvilket ikke er nyt for NFT’er. For eksempel viste Bernard Arnaults søn og nu også Tiffanys vicepræsident Alexandre Arnault et sæt CryptoPunk-øreringe frem i april i år.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Du kan nu 'udvide' billeder i Photoshop ved hjælp af AI