Sydkoreas Lotte-gruppe samarbejder med Polygon for at udvide til det globale NFT-marked

Følgende artikel hjælper dig med: Sydkoreas Lotte-gruppe samarbejder med Polygon for at udvide til det globale NFT-marked

Lotte Group samarbejder med Polygon

Sydkoreas multinationale konglomerat (MNC) Lotte Group har indgået partnerskab med Daehong Communications og Polygon for at kickstarte den verdensomspændende udvidelse af Lotte Groups NFT-projekt.

Daehong Communications er et datterselskab af Lotte Group og fungerer som MNC’s marketing- og NFT-hub. Det kreative marketingfirma har arbejdet aktivt på NFT-projekter med forskellige virksomheder, herunder Lotte Group-datterselskaber, siden juli, startende med en aktieinvestering i blockchain-baseret afstemningstjeneste Blocko.

Daehong Communications’ partnerskab med Polygon vil starte med rebranding af Lotte Homeshoppings PFP-kollektion BellyGom NFT’er, som først blev præget i august sidste år på Klaytn-netværket. Indehavere kan nyde fordele af Lottes produkter og tjenester, såsom hotelkuponer eller indkøbsrabatter.

Den omdannede kollektion, kaldet BellyGom NFT Season 2, vil give mere anvendelighed, værdi og oplevelser til indehavere, ifølge en pressemeddelelse. Køreplanen for den nye kollektion blev afsløret ved Bellygom NFT holderfesten, der blev afholdt på Jamsil Lotte World den 25. februar.

Med støtte fra Polygon Foundation planlægger Daehong Communications at fremstå som en stærk spiller på det globale web3-marked ved at udvikle en ny NFT-forretningsmodel i stedet for blot at udstede NFT’er. Virksomheden har dog ikke uddybet den nye NFT-forretningsmodel, som det håber at udvikle.

Det fortalte en talsmand for Polygon Forkast at Polygon og Daehong er tekniske partnere, der vil yde markedsføringsstøtte efter behov, og at driften af ​​BellyGom NFT’er ikke vil blive drevet af Polygon Foundation. Eksisterende NFT’er vil i stedet blive migreret til Polygon-netværket.

Polygon er nået langt siden at blive udvalgt af The Walt Disney Company som en af ​​de seks tech-startups i deres Disney Accelerator-program i juli 2022. Ethereum-skaleringsløsningen fortsætter med at arbejde med globale firmaer og brands om blockchain-spil, NFT og web3-projekter .

🔥 Anbefalede:  20 typer markedsføring: En guide til markedsføring af din virksomhed

Tidligere på måneden udgav Reddit og NFL Super Bowl NFT’er på Polygon, og den japanske spiludvikler Square Enix samarbejdede for nylig med Polygon for at lancere sin kommende web3 interaktive digitale samlerkunstoplevelse kaldet Symbiogenesis. I januar gik Polygon og Mastercard sammen om at lancere en web3-accelerator.

I november sidste år samarbejdede Meta med Polygon for at give brugere mulighed for at lave NFT’er i appen. I september 2022 slog Starbucks sig sammen med Polygon for at lancere Starbucks Odyssey, et NFT-baseret loyalitetsprogram med Starbucks i USA.