Sydkorea planlægger at gøre Busan til det største krypto-hub i verden

Følgende artikel hjælper dig med: Sydkorea planlægger at gøre Busan til det største krypto-hub i verden

billede af sockur

Sydkorea planlægger at gøre byen Busan til det største krypto-hub i verden.

Regeringen har for nylig indgået partnerskab med kryptoudvekslingsplatforme FTX og Huobi, som allerede har flyttet mere end 1.500 ansatte til byen.

I august underskrev Busan en aftale med den største kryptovalutabørs Binance. Sidstnævnte planlægger at yde teknologisk og infrastrukturstøtte til at udvikle byens blockchain-sektor. Derudover vil Binance hjælpe med tilrettelæggelsen af ​​Blockchain Week i Busan, som starter den 27. oktober 2022.

Borgmesteren i Busan, Heong-Joon Park, planlægger også at introducere Busan Digital Asset Exchangesom bliver den globalt integrerede platform for digitale aktiver.

“Ved at gøre Busan til en blockchain-specialiseret by, der tiltrækker verdensomspændende opmærksomhed, vil vi booste en ny vækstmotor for den lokale økonomi og gøre den til et globalt digitalt finanscentrum.”

sagde Heong-Joon Park.

I skrivende stund huser byen cirka 3,5 millioner indbyggere. Borgmesteren planlægger dog at tiltrække flere blockchain-ekspert beboere ved at indføre skatteincitamenter.

I 2019 oprettede regeringen særlige zoner for blockchain-virksomheder og kryptovirksomheder, hvilket gør den sydkoreanske by til et fantastisk knudepunkt for kryptovirksomheder. Den 27. september er 465 sydkoreanske blockchain-relaterede virksomheder registreret i Busan.

I 2020 forsynede Sydkorea Busan-beboere med cryptocurrency-punge og blockchain-pas. I maj i år investerede landet cirka 177 millioner dollars for at udvikle et Metaverse, der ville levere virtuelle offentlige tjenester og mere.

Disse træk gør Busan til en af ​​de mest kryptovenlige byer i verden, efter Schweiz’ Zugo-kanton i klassificeringen.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvordan bruger man WriterAccess? Få mest muligt ud af platformens værktøjer