Super Early Bird-tilmelding til SMW 2023 er nu åben

Følgende artikel hjælper dig med: Super Early Bird-tilmelding til SMW 2023 er nu åben

Super Early Bird-tilmelding til SMW 2023 er NU ÅBEN!

Tilmelding til Super Early Bird-billetter til Seoul Meta Week er nu åben! Dette års begivenhed tegner til at blive den største og mest imponerende til dato, og byder på en spækket tidsplan af foredrag, sidebegivenheder, udstillinger og netværksmuligheder for alle i Web3- og Metaverse-fællesskabet.

Som Asiens førende Web3- og Metaverse-festival er Seoul Meta Week 2023 den begivenhed, der skal overværes for alle, der er interesseret i disse banebrydende felter. Det samler brancheledere, innovatører og entusiaster for at udforske de seneste trends og udviklinger i Web3- og Metaverse-verdenen. I år vil begivenheden blive afholdt i Seoul, Sydkorea, og lover at blive en virkelig global begivenhed.

Programmet vil byde på en række keynote-taler og paneldiskussioner, samt være vært for sidebegivenheder og netværksmuligheder. Deltagerne vil høre fra brancheledere og eksperter, som vil give indsigt i de seneste trends og udviklinger i Web3 og Metaverse. Der vil også være en række udstillere, der viser deres nyeste produkter og tjenester.

Vi er glade for at kunne meddele, at vores Super Early Bird-billetter nu kun er tilgængelige til rabat i en begrænset periode. Vi opfordrer dig kraftigt til at sikre dig din plads i dag, før denne mulighed går forbi. For at benytte dette eksklusive tilbud skal du bruge kampagnekoden ‘MPOST20’ under købsprocessen, og du vil modtage 20 % rabat på dit billetkøb.

Vi minder dig om, at deadline for køb af Super Early Bird-billetter er søndag den 14. maj kl. 23:59 (KST, UTC+9). Vi ser ivrigt frem til dit deltagelse i Seoul Meta Week 2023 og håber du drag fordel af dette særlige tilbud.

🔥 Anbefalede:  Amazon affilierede websteder til salg

Tilmeld dig nu for en særlig nedsat pris indtil den 14. maj 2023, og indtast kampagnekoden MPOST20 for 20% rabat.

  • Seoul Meta Week 2023 officielle hjemmeside: Link
  • Tilmelding til Super Early Bird billet: Link

Seoul Meta Week 2023 sekretariat

E-mail | [email protected]
Hjemmeside | www.seoulmetaweek.com

telefon | +82-02-375-4620