Succeshistorien om EaseMyTrip – Hvordan gør det at rejse let og bekvemt?

Følgende artikel hjælper dig med: Succeshistorien om EaseMyTrip – Hvordan gør det at rejse let og bekvemt?

EaseMyTrip.

Mennesker er 30 % mere tilbøjelige til hjerteanfald, hvis de går 5 år uden at nyde en ferie. At rejse er en af ​​de aktiviteter, der har bevist mere end én gavn for vores krop og sind fordi det genopfrisker begge dele.

Hvem kan ikke lide at rejse? At rejse, enhver dag, hjælper os med at lære og opleve mere, end vi gør, når vi er begrænset til vores hjem eller fører en stillesiddende livsstil. Men oftest blev det set, at folk blev forvirrede eller ikke kunne samle mod nok til at tage på ferie på grund af alle de kompleksiteter, der er involveret i det, som forværres af den manglende viden om den valgte destination og opdateringerne om den passende billetpris at blive båret. Desuden skulle de fleste have en betydelig mængde kontanter med på rejsen, hvilket også indebar enorme risici. Nu betyder alle disse ikke meget længere med fødslen af ​​EaseMyTrip. EaseMyTrip er et one-stop-websted bygget til slutbrugerne, så de frit kan rejse hvor som helst uden at bekymre sig meget om noget under deres rejser. Fra bestilling af fly til at se seværdigheder, booking af førerhuse under rejsen og under hele rejsen og planlægning af en komplet ferie uden at gå i stykker, hjælper Easemytrip rejsende med at være sikker.

Lanceret af Nishant Pitti, Rikant Pitti og Prashant Pitti, EaseMyTrip blev grundlagt i 2008 som en forstyrrende idé om at etablere et indisk internetrejsefirma. Firmaet, som er baseret i New Delhitilbud hotelreservationer, flybilletter, feriepakker, busreservationer og andre white-label-tjenester.

Læs mere om EaseMyTripdens Startup Story, Mission og Vision, Forretningsmodel og indtægtsmodel, logo, partnerskaber, opkøb, vækst, konkurrenter, det Rejseindustri, og mere.

EaseMyTrip – Virksomhedens højdepunkter

Startnavn EaseMyTrip

Hovedkvarter New Delhi, Indien
Industri Rejse
Produkter Booking af fly, hoteller, ferier, busser, tog og førerhuse
Grundlæggere Nishant Pitti, Rikant Pitti og Prashant Pitti
Grundlagt 2008
Betjent område I hele verden
direktør Nishant Pitti
Internet side www.easemytrip.com

EaseMyTrip – Om
EaseMyTrip – Rejseindustrien
EaseMyTrip – Grundlæggere og team
EaseMyTrip – Startup Story
EaseMyTrip – Mission og vision
EaseMyTrip – Logo
EaseMyTrip – Forretningsmodel og indtægtsmodel
EaseMyTrip – Partnerskaber
EaseMyTrip – Vækst og omsætning
EaseMyTrip – IPO
EaseMyTrip – Konkurrenter
EaseMyTrip – Opkøb
EaseMyTrip – udfordringer
EaseMyTrip – Priser og anerkendelser
EaseMyTrip – Fremtidsplaner

EaseMyTrip – Om

Også kendt som Easy Trip Planners, EaseMyTrip er et firma, der sælger billetter, transport, turpakker og logi. EasyMyTrip er beliggende i New Delhis industriområde Patparganj og er et indisk internetrejsebureau. Dette rejsebureau har kontorer over hele Indien og verden. Det driver et rejsewebsted, der tilbyder rabatter på fly, hoteller, busbilletter og feriepakker.

Firmaet leverer en bred vifte af transportprodukter og -tjenester for at imødekomme kravene fra rejsende, der rejser inden for landet såvel som til og fra andre lande. Det tilbyder forbrugere en bred vifte af ressourcer og information, der hjælper dem med at planlægge, undersøge, booke og købe rejsetjenester og varer både i Indien og i andre lande. Produkter og tjenester er tilgængelige online via deres websteder og mobilapplikationer. Virksomheden bruger data og analyser til at skræddersy kundeoplevelsen på hjemmesiderne og mobilapplikationerne baseret på tidligere søgninger og køb, hvilket de mener øger kundeengagementet og chancen for køb.EaseMyTrip – Rejseindustrien

Efterhånden som flere sektorer migrerer til digitale kanaler, modnes Indiens onlinerejsevirksomhed. Bruttoreservationer til onlinerejser vil stige med tocifrede cifre og overgå den samlede rejseindustri. Online rejsebranchen i Indien udvikler sig hurtigt som et resultat af introduktionen af ​​internettet og fremkomsten af ​​kunstig virkelighed (AR), da et stigende antal indere har tyet til internettets bekvemmelighed for bedre rejsepriser og logi. Den stigende udbredelse af udenlandske flyselskaber og hotelreservationer givet af onlineportaler som Cleartrip, MakeMyTrip, Yatra og andre vil stå for størstedelen af ​​væksten i den indiske onlinerejsesektor.

Feriepakker tilbydes i stigende grad i forbindelse med rejse- og transportmuligheder. Regeringens regionale lufthavnsudviklingsinitiativ fremmer forbindelsen til mindre byer og landsbyer, og det er den største fortsatte udvikling i Indien med hensyn til flytilgængelighed og overkommelige priser. Den voksende turistsektor i Indien, samt den stigende udbredelse af internetbrug og smartphone-brugere i forskellige nationer, driver onlinerejsemarkedet i Indien.

EaseMyTrip – Grundlæggere og team

Nishant Pitti, Rikant Pitti og Prashant Pitti etablerede EaseMyTrip i 2008.

Nishant Pitti

Mr. Nishant grundlagde virksomheden med det formål at blive førende inden for rejse- og turistsektoren. Efter at have opnået sin bachelorgrad i handel fra Delhi University, fortsatte han med at blive en succesfuld iværksætter i rejsesektoren. Hans vedholdende mål om at levere perfekte tjenester til indiske og internationale rejsende førte til etableringen af ​​Indiens førende rejsebureau. Fra 2012 til 2014 fungerede han som æressekretær for Travel Agents Federation of India (TAFI). Mr. Nishant har beskæftiget sig med filmproduktion og co-produceret Bollywood-blockbusteren ‘Madaari’.

Rikant Pitti

Easy Trip Planners Pvt. Ltd. blev medstiftet af Mr. Rikant Pitti, en af ​​Indiens smarteste unge iværksættere. Som en erfaren investor med seks års erfaring har han etableret sig i online rejsesektoren ved at bringe nye perspektiver til rejse- og turismebranchen. Efter at have opnået en Bachelor of Technology (B.Tech.) fra Kurukshetra University, har Mr. Rikant ydet et væsentligt bidrag til virksomhedens vækst. Hans grundige forståelse af alle aspekter af rejsebranchen, såvel som dens forbindelse med e-handel, har gjort denne organisation til et kendt navn blandt Indiens kræsne rejsende. Rikant var ejer og operatør af Duke Travel Agency, mens han stadig gik på college.

Prashant Pitti

Easy Trip Planners Pvt. Ltd.s rådgiver er Mr. Prashant Pitti, en erfaren industrimand med en forskelligartet baggrund. Han er kendt for sine fremragende marketingevner og innovative ideer, og han har en bemærkelsesværdig evne til mange forretningsområder. Mr. Prashant har en B.Tech. fra IIT Madras. Han har tre års erfaring i USA, hvor han arbejdede som assisterende vicepræsident i HSBC’s Risk Department i Chicago. EasyMyTrip.com har skåret en plads for sig selv under hans vågne øje. Prashant er overbevist om, at teknologi, kompetente mennesker og et sofistikeret ledelsesteam kan drive enhver virksomhed til nye højder af succes.

EaseMyTrip har rapporteret, at virksomheden i øjeblikket arbejder med “et kvalificeret team på 477 veluddannede medarbejdere, der bidrager til virksomheden i dens konstante vækst”, ifølge dens Linkedin-profil.

EaseMyTrip – Startup Story

Nishant Pitti, Prashant Pitti og Rikant Pitti kom med konceptet til EaseMyTrip, da de bestilte flybilletter til deres fars almindelige forretningsrejser og sparede penge i processen. Parret, der oprindeligt fungerede som et rejsebureau ud af deres garage, mistede alle deres penge i de første tre måneder. Senere var henvisninger fra familie og venner nyttige, og en stor vending skete, da et flyselskab opdagede mange reservationer, der stammede fra en enkelt e-mail-konto og henvendte sig til Pitti-brødrene for at blive deres rejsepartnere.

EaseMyTrip – Mission og vision

EaseMyTrip filantropi

550 iltkoncentratorer blev importeret til bidrag under COVID-19 iltkrisen i Indien, og firmaet annoncerede også en grundig returpolitik, der tilbød fuld refusion, inklusive flyafgifter fratrukket. Under Kerala-oversvømmelserne donerede virksomhedens ansatte også en dags indkomst.

EaseMyTrip gør det nemt og bekvemt at rejse for sine kunder, hvilket forklarer navnet.

EaseMyTrip – Forretningsmodel og indtægtsmodel

For at imødekomme offline rejsebranchen i Indien startede EaseMyTrip sin virksomhed i 2008 ved at fokusere på B2B2C (business to business to consumer) distributionskanalen og give rejsebureauer adgang til deres hjemmeside for at købe indenrigsrejseflybilletter. Herefter begyndte virksomheden i 2011 at operere i B2C-distributionskanalen (business to customer) ved at bruge sin B2B2C-kanal og koncentrere sig om den stigende indiske middelklassebefolknings rejsebehov.

De var i stand til at starte aktiviteter i B2E (business to enterprise) distributionskanalen i 2013 for at tilbyde end-to-end rejseløsninger til virksomheder, takket være deres tilstedeværelse i B2B2C og B2C kanalerne. De har en mangfoldig forbrugerbase og et stort distributionsnetværk takket være deres deltagelse i tre forskellige distributionskanaler.EaseMyTrip – Partnerskaber

Det engagerede sig med kulsektoren i en kort periode mellem 2015 og 2017. Kul til en værdi af 2,2 millioner dollars blev købt til videresalg af virksomheden. I 2018 gik det sammen med Indian Railway Catering and Tourism Corporation (IRCTC) for at sælge togbilletter. I september 2019 samarbejdede EaseMyTrip med FoodForTravel. Som en del af aftalen fik forbrugerne gratis færdigretter.

Den har også arbejdet på mange film sammen, inklusive det store budget-epos Manikarnika. Virksomheden var i stand til at styrke sine relationer med en række partnere, såsom hoteller, busser og flyselskaber, og drage fordel af adskillige rabatter som et resultat. Med over 20.000 solgte flybilletter hver dag er EaseMyTrip gradvist vokset til at blive det tredjestørste online rejsebureau i vores land. Nogle af de fremtrædende EaseMyTrip-partnere og partnerskaber inkluderer:

 • Toffee Insurance – EaseMyTrip samarbejdede med Toffee Insurance, der hyldes som en af ​​de hurtigst voksende Insurtech-udbydere, der tilbyder forsikringsløsninger til sine kunder.
 • Flybig – Flybig er et regionalt flyselskab, der sælger billetter udelukkende på sin platform.
 • JustDial – EaseMyTrip indgik et samarbejde med JustDial, hvorefter alle flyrejsereservationer vil blive gennemført via EaseMyTrip.
 • SpiceJet – SpiceJet er et lavprisflyselskab, som samarbejdede med SpiceJet for at tilbyde sine kunder problemfri feriereservationer.

EaseMyTrip – Vækst og omsætning

EaseMyTrip er et førende online rejsebureau i Indien, som kan prale af et netværk af mere end 61K+ rejsebureauer, 1 Million+ Hotelpartnernetværk, 400+ Internationale & Domestic Airlines og 11+ Million kunder netværk online. EaseMyTrip annoncerede, at brugere ville være i stand til at booke flybilletter via Whatsapp i januar 2020, hvor de ville være i stand til at aktivere et autonomt interaktivt program blot ved at sende en Whatsapp-besked, og botten vil guide dem gennem ende-til-ende-processen.

EaseMyTrip har allerede gået efter en børsnotering, der blev vurderet til Rs 510 crore og blev noteret på de indenlandske børser i 2021. Virksomheden blev annonceret som det hurtigst voksende online rejsebureau i maj 2021. Det samarbejdede med nogle andre virksomheder som Airbnb, Yatra og Oyo Rooms til at danne Confederation of Hospitality, Technology, and Tourism Industry (CHATT), som anses for at være et industriorgan for turistsektoren i Indien.

Det Nishant Pitti-ledede selskab er i øjeblikket et enhjørningsrejseselskab, som trådte ind i den eftertragtede klub af enhjørning-startups i Indien den 17. september 2021, da dets aktiekurser nåede et 52-ugers højdepunkt på INR 717,65.

Her er nogle af mærkets store væksthøjdepunkter:

 • EMT kan prale af at arbejde med en slank og omkostningseffektiv driftsmodel
 • EMT er drevet af avancerede teknologier og analysefunktioner
 • EaseMyTrip kan prale af en track record for at levere fremragende ydeevne ved hjælp af et erfarent ledelsesteam
 • Udover at operere i Indien fra kontorer i Delhi, Noida, Bangalore og Mumbai, opererer EaseMyTrip også i udlandet og har kontorer i Singapore, Dubai, London, USA, Thailand, New Zealand og Filippinerne
 • Virksomheden hævder at have 11 millioner+ kunders netværk online
 • EaseMyTrips markedsværdi passerede med succes $1 milliard-mærket den 17. september 2021, da selskabets aktiekurs blev registreret til en 52-ugers højeste på INR 717,65.

EaseMyTrip-omsætning

EaseMyTrip, rejseteknologistartupen, oplevede en imponerende vækst i omsætningen fra driften i fjerde kvartal af FY23. Virksomhedens driftsomsætning steg med betydelige 91,5 % år-til-år og nåede INR 116,6 crore i Q4 af FY23 sammenlignet med INR 60,9 crore i Q4 af FY22. EaseMyTrip tilskrev denne bemærkelsesværdige stigning til den bemærkelsesværdige vækst i dets bookinger i flysegmentet, som oplevede en stigning på 1,6 gange, og hotelovernatningsreservationer, som oplevede et bemærkelsesværdigt hop på 2,2 gange.

For hele regnskabsåret pr FY23 annoncerede EaseMyTrip et nettooverskud på INR 134,1 crore, hvilket afspejler en vækst på 26,6 % fra det foregående regnskabsår. Disse positive tendenser viser den stærke efterspørgsel og tillid, som kunderne har til EaseMyTrips tjenester.

Også, i FY23 opnåede EaseMyTrip sin hidtil højeste brutto bookingindtægt på Rs 8.050,6 crore, hvilket afspejler en bemærkelsesværdig år-til-år stigning på 116,7 %. Derudover registrerede virksomheden en betydelig vækst på 68,6% i den justerede omsætning, og nåede op på 674,9 crore Rs.

EaseMyTrip Verticals FY21 FY22

Driftsindtægter INR 138,5 cr INR 235,37 cr
Udgifter INR 67,37 cr INR 106,2 cr
Resultat før skat INR 83,38 cr INR 143,57 cr
Netto overskud INR 61,01 cr INR 105,92 cr

EaseMyTrip – IPO

Selvom Easy Trip Planners gik videre med en børsnotering, selv midt i synlig volatilitet i markedsforholdene, bemærkede den en noteringsgevinst på 13,5 % den 8. marts 2021, da den åbnede sin børsnotering. Da det blev offentliggjort i marts 2021, var EaseMyTrip blevet abonneret på 159,33 gange. Ifølge Prashant var EaseMyTrip et af de første rejsefirmaer, der blev børsnoteret, og siden da har en række onlinevirksomheder ansøgt om en børsnotering.

Den blev tegnet hele 159 gange, hvilket gør, at noteringen vinder substandard. Aktierne i EaseMyTrip er noteret til Rs 212,25 på NSE, en præmie på 13,5% til udstedelseskursen, som var Rs 187 per aktie. På den anden side blev scrip noteret på BSE til Rs 206, hvilket var en præmie på 10,16% i forhold til udstedelseskursen. Aktierne i EaseMyTrip er steget med 195 %, siden det blev børsnoteret, hvilket gør det til det hurtigst voksende og det eneste rentable selskab i Indiens onlinerejseindustri.

EaseMyTrip – Konkurrenter

De bedste konkurrenter i EaseMyTrips konkurrencesæt er:

 • MakeMyTrip
 • Nem mit visum
 • Kosytrip
 • DPauls
 • WOW flypris
 • Global valutarejser og -ture
 • OYO
 • Trafalgar ture
 • Rennies BCD Travel
 • Thomas Cook Indien
 • Riya rejser og ture

EaseMyTrip – Opkøb

EaseMyTrip har opkøbt 3 virksomheder til dato, og begge kom i 2021. Spree Hospitality var den sidste virksomhed, der blev opkøbt af EaseMyTrip den 18. november 2021 for Rs 18,25 crore ($2,45 mio.). Købet af Spree Hotels & Real Estate Pvt Ltd vil hjælpe virksomheden med at udvide sit fodaftryk i hotel- og ferievirksomheder. Virksomheden købte tidligere B2B-rejsemarkedspladsen Traviate den 28. oktober 2021.

Erhverver Navn Dato Pris

YoloBus 16. december 2021
Spree gæstfrihed 18. november 2021 $2,45 mio
Traviate 28. oktober 2021

EaseMyTrip – udfordringer

EaseMyTrip har indgået et samarbejde med Air Deccan, som tilbød billetter fra 500 til 700 rupees. Men de holdt hurtigt op med at tilbyde så lave priser, da deres overskud hurtigt faldt. EaseMyTrip blev tvunget til at rekruttere nye rejsebureauer og sænke sine provisionssatser som følge af denne uheldige vending. Det samarbejdede med mange andre offline rejsebureauer, som virksomheden med et kontant forskud. Det brugte derefter disse penge til at købe billetter i bulk fra flyselskaberne, hvilket resulterede i en betydelig rabat. Det sørgede for størstedelen af ​​den tidlige økonomiske strøm, og brødrene var i stand til at generere et respektabelt overskud.

Smertekampagner

Efter Meesho var det EaseMyTrip, bemærkede smædekampagner på Twitter. Et flertal af disse tweets anklagede EaseMyTrip for at stjæle penge og snyde dem ved at lave svigagtige tilbud. Det var Testbook VP Ravisutanjani Kumar, der delte skærmbilleder af tweets, der omtaler EaseMyTrip, der bragte dette spørgsmål frem i lyset på nogenlunde samme måde, som han bragte smædekampagnerne mod Meesho frem i lyset. Nogle af nøglefunktionerne i disse tweets mod mærket inkluderer:

 • Alle Twitter-opslag kommer fra nye konti, de fleste af dem blev åbnet i juni 2022 og tilhørte kvindelige brugere
 • Profilbillederne af pigerne var hovedsageligt hentet fra tilfældige offentlige sider og online modekataloger.
 • Alle bagvaskede opstarten og promoverede sig selv
 • Tweets brugte lignende søgeord
 • Tweets hævdede, at virksomheden snød dem uden nogen baggrund


EaseMyTrip – Priser og anerkendelser

 • World Business Leader – Bizz Awards 2020
 • Bedste rejsebookingssted – SATTE (2020)
 • Bedste forhandlermøde – Business World 2020
 • Bedste rejsebookingsapp/-websted – Times Travel Awards (2019)
 • Bedste rejsebookingsapp/websitepris i Times Travel Awards 2019
 • Bedste rejseplanlægger af Ravishing Wedding Awards 2019
 • International Achievement Awards 2019
 • Customer-Centric Business Award af Business Television India – Årets virksomhedsleder 2019.
 • Vistara Gold Partner 2018-19
 • Bedste rejseplanlægger af Ravishing Wedding Awards 2018
 • Verdens største mærker og ledere 2017-18
 • Bedste rejseplanlægger af Ravishing Wedding Awards 2017
 • Asiens største leder og Asiens største brand-priser 2017
 • Most Outstanding Online Travel Company 2016 af TnH Awards 2017
 • Enterprise Excellence of the Year (turisme og gæstfrihed) – af 24MRC Network Leaders Awards
 • Bedste Destinations Management Company i Thailand
 • Top Contributors Awards 2015-16
 • Mest lovende brand for rejser og turisme i Indien af ​​Business Leaders Awards 2015
 • Most Outstanding Online Company-B2B af TnH magazine ved deres Travel & Tourism Awards 2014
 • Bedste online rejsebureau af India Travel Awards 2014
 • Årets bedste onlinerejseselskab – Business Leadership Awards 2013
 • Årets franchisegiver i rejse- Franchise Awards 2010

EaseMyTrip – Fremtidsplaner

Firmaet har allerede etableret sit fodaftryk i UAE, Singapore og Storbritannien, så dette er næste skridt i vores verdensomspændende udviklingsplan. Det har til hensigt at udvide sin flybilletvirksomhed i yderligere tre lande (Filippinerne, Thailand og USA), og det forventer en stigning i den globale rejse- og turistefterspørgsel i de kommende måneder. Som en del af denne næste vækstfase sigter virksomheden mod at udvikle en lokaliseret rejsesøgemaskine i hvert verdensomspændende datterselskab, hvilket giver forbrugere i regionen mulighed for at drage fordel af EaseMyTrips værdibaserede tilbud. Den UAE-specifikke søgemaskine er allerede operationel med planer om at lancere yderligere to websteder inden december 2021.

I stedet for at udvide til nye områder har firmaet til hensigt at koncentrere sig om sin hotel- og feriepakkedrift. Det vil søge at øge salget og rentabiliteten ved krydssalg til sin nuværende kundebase. Udover at bruge vores omfattende agentnetværk til feriereservationer, sigter virksomheden mod at bruge det til at supplere sin hotel- og feriedrift.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør EaseMyTrip?

EaseMyTrip er et indisk firma, der sælger billetter, transport, turpakker og logi.

Er EaseMyTrip en indisk virksomhed?

Ja, EaseMyTrip er et indisk firma.

Hvornår blev EaseMyTrip grundlagt?

Nishant Pitti, Rikant Pitti og Prashant Pitti etablerede EaseMyTrip i 2008.

Hvilke virksomheder konkurrerer EaseMyTrip med?

Topkonkurrenterne i EaseMyTrips konkurrencedygtige sæt er MakeMyTrip, Ease My Visa, Kosytrip, DPauls, WOW Air Fare, Global Currency Travel & Tours, OYO, Trafalgar Tours, Rennies BCD Travel, Thomas Cook India og Riya Travel and Tours.

🔥 Anbefalede:  GEOfinder Review 2023: Er det lovligt? Er det en fidus?