Studenterhistorie: Hvordan Toni lavede 100.000 på en enkelt måned ved at sælge smykker på Amazon

Følgende artikel hjælper dig med: Studenterhistorie: Hvordan Toni lavede 100.000 på en enkelt måned ved at sælge smykker på Amazon

Hvis hendes navn nu lyder bekendt, er det fordi Toni var gæst i min podcast for 1 år siden i episode 39, hvor vi talte om, hvordan hun driver en 6-cifret blog, konsulterer ved siden af, afholder en konference og hjemmeskoler 7 børn alle på samme tid.

Nu har meget ændret sig i det sidste år. For det første besluttede hun at stoppe med at konsultere og nåede så ud til mig, hvor hun ville åbne en onlinebutik for at erstatte hendes mistede indkomst fra rådgivning.

Så hun tilmeldte sig mit Opret en profitabel onlinebutik-kursus, og hendes resultater har været overvældende.

På kun 7 måneder har hun tjent over $190.000. Og i feriesæsonen lavede hun 100.000 $ på bare en enkelt måned.

Nu har jeg fået elever til at lave 6 figurer inden for 6 måneder før, men det er første gang, at en elev har lavet 100K på en enkelt måned på så kort en periode. Plus, hun udnyttede heller ikke sit eksisterende publikum til salg.

I dette indlæg fortæller Toni historien om hendes indtog i e-handel. God fornøjelse!

Jeg havde arbejdet på internettet i næsten ti år, da jeg mødte Steve i sommeren 2014. Jeg vidste dog lidt om e-handelens verden og var fascineret af hans forretning.

Vi holdt kontakten, og efter flere måneder besluttede jeg at sige mit konsulentjob op og gå tilbage til at arbejde for mig selv. E-handel virkede som den perfekte nye satsning for mig.

Jeg havde mange års erfaring med online markedsføring, promovering af produkter, Pinterest-annoncer og endda opbygning af websteder. Jeg havde kørt adskillige sociale kampagner og havde et netværk på næsten to tusinde bloggere, jeg kunne trykke på for at hjælpe med at promovere eller anmelde mine produkter.

Jeg elskede ideen om at udvikle mit eget brand og følte, at jeg allerede var i stand til at have en meget succesfuld onlinebutik.

Jeg begyndte langsomt at gennemgå Steves kursus i begyndelsen af ​​2015 og håbede at lancere et produkt i sensommeren, selvom jeg ikke havde nogen idé om, hvad det produkt ville være.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Idéen og strategien

I april 2015 ringede en ven til mig og fortalte mig, at hun kom over med det samme. Hun vidste, at jeg havde lært om e-handel og havde en idé.

Hun kom over iført et prøveprodukt, som hun selv havde lavet af varer købt fra Etsy. Hun havde lyttet til et par podcasts og mente, at der var mulighed for at sælge i meget større skala.

Det tog omkring femten sekunder for mig at indse, at hun var faldet over en god idé, og sidst på eftermiddagen havde vi oprettet vores LLC, købt et domæne, åbnet en Amazon-konto og talte om, hvordan vi kunne bestille vores produkter i bulk fra Alibaba.

Vores oprindelige strategi var at bestille 200 produkter fra en leverandør i Californien og liste dem på et dagligt tilbud til en reduceret pris. Dette vil hjælpe os med at nå to mål.

Det første mål ville være at rejse lidt kapital til at investere i flere produkter, det andet ville være at markedsføre til de mennesker, der købte på webstedet med daglige tilbud, og forhåbentlig få dem til at købe yderligere varer på vores egen hjemmeside.

Vi havde i starten problemer med at få vores ordre fra vores leverandør i Californien, så vores daglige aftale blev skubbet tilbage til slutningen af ​​juni. Da vi blev utålmodige og følte, at vi skulle lancere hurtigt, besluttede vi os hver især for det investere $1500 i virksomheden og afgav en masseordre fra udlandet, så vi kunne begynde at sælge i begyndelsen af ​​juni.

Vores plan var at lancere på Amazon, få anmeldelser, tjene nogle penge, geninvestere i flere produkter (forskellige stilarter), lancere webstedet og derefter bruge penge på annoncer for at få folk til webstedet. Jeg nævnte tilfældigt, at hvis vi solgte tredive varer om dagen inden jul, kunne vi betragte vores første år som en succes.

Lanceringen

Vores første to fortegnelser gik live på Amazon den 28. maj 2015. Vi havde bestilt 1.000 enheder og regnede med, at det ville holde os et par måneder og hjælpe os med at mærke markedet.

Vi delte vores Amazon-lancering med familie og venner og skrev om det på vores brandede Facebook-side, som vi var vokset til omkring 1500 fans.

🔥 Anbefalede:  ChatGPT kommer på sit første smartwatch - så du kan tale med dit håndled

Vi solgte flere varer om dagen i de første par uger, og vi gav omkring ti produkter væk for at få anmeldelser.

Fordi der ikke var meget konkurrence på Amazon, kom vi til side et for flere nøglesøgeord i den første måned for et af vores produkter. Salget blev fordoblet, og vi indså, at vi var nødt til at afgive en ny ordre, så vi ikke løb tør for lager.

På dette tidspunkt havde vi kun arbejdet med én leverandør, fordi vi ønskede at lancere hurtigt, og de var i stand til at få tingene fremstillet og leveret hurtigst.

På tres dage var vores oprindelige lager næsten udsolgt. Vi havde en anden ordre, men producenten sendte os den forkerte vare! De tilbød at rette det, men vi var omkring ti dage fra at gå ud af lager på Amazon, og vi ønskede ikke at miste vores side ét-placering.

Vi endte med at skille vores produkter ad og lave dem om med dele købt i USA, så vi kunne få endnu en forsendelse til Amazon, før vi løb tør.

Lidt anede vi, at dette ville være et tegn på, hvad vi kunne forvente i resten af ​​2015.

Overvældende salg

Vores salg på Amazon fortsatte med at stige, og med hvert nyt produkt lykkedes det os hurtigt at komme ret højt i søgningen. Vi var i stand til at drive trafik til vores produkter via Pinterest og en meget lille Facebook-kampagne.

Vi var tøvende med at afgive store ordrer på nye produkter, fordi vi følte, at alt dette kunne være for godt til at være sandt, og vi kunne sidde fast med tusindvis af produkter, som vi skulle afvikle på eBay. Desværre betød denne tøven, at vi konstant kæmpede med lagerproblemer.

Vi løb tør for lager flere gange i efteråret 2015, hvilket har ramt vores salg betydeligt, da udsolgt af lager på Amazon betyder, at dit produkt forsvinder fra søgningen.

Vi var heller ikke i stand til officielt at lancere hjemmesiden, fordi vi aldrig havde nok lager til at være fuldt operationel.

Min partner og jeg jokede med, at vi kunne skrive en bog om lagerforstyrrelser på grund af vores konstante udløb af lager. Da vi ikke havde lyst til at opleve den frygtede Amazon-forsvinden i løbet af ferien, satte vi os i september ned for at beregne, hvor meget lager vi skulle bruge for at forblive på lager i resten af ​​2015.

Jeg spurgte et par e-handelseksperter, hvordan man bestemmer feriesalg, og de sagde alle, at de skulle forvente 4x mit nuværende salg.

Samtidig med at vi beregnede vores Q4-ordre, stod jeg foran hundrede af mine kolleger på en konference og sagde, at mit store, skøre mål for 2015 var at opnå 100.000 i omsætning i løbet af en periode på tredive dage. Jeg er ikke sikker på, at nogen troede på, at jeg kunne gøre det (ikke engang mig), men jeg vidste, at hvis jeg ikke satte et mål, ville jeg ikke ramme noget.

Vi tjente over 10.000 om måneden i omsætning (og voksede), og jeg følte, at vi havde det rigtige produkt til virkelig at udnytte i løbet af ferien.

Den eneste måde, vi kunne nå det mål på, er, hvis vi havde lager nok til at sælge, så vi afgav en stor ordre, der var langt over 4x estimatet. Vi var spændte og klar til, at julesalget skulle strømme ind.

Jeg begyndte også at planlægge nogle strategier for vores hjemmeside. Vores mål har altid været at udvide hjemmesiden, så vi ikke er afhængige af Amazon, og vi havde endelig lager nok til at begynde at implementere nogle kampagner på sociale medier, som var mit brød og smør i rådgivningen i så mange år.

Et mindre tilbageslag

Så en morgen i begyndelsen af ​​oktober loggede jeg på Amazon og blev chokeret over at se min fortegnelse, mine billeder og min beskrivelse, men med en meget lavere pris. Jeg troede, at vores Amazon-konto var blevet hacket!

I virkeligheden var et af produkterne (som voksede i popularitet) blevet piggy back, og vi havde mistet købsboksen. Indtil dette tidspunkt havde vi haft så travlt med at forblive på lager, at jeg havde stoppet min e-handelsuddannelse, men jeg lærte hurtigt så meget, som jeg kunne, om piggy-backers, og hvordan man stopper dem.

Det kan du læse mere om her —> Jeg kan kun gå ud fra, at du har et indlæg Steve.

Mens jeg begyndte at tage skridt til at komme af med grisene (som vi kaldte dem), fik jeg besked af Lars Hundley om at sænke min pris for at få købsboksen tilbage. Hvis grisene havde købskassen, ville de se vores volumen og blive mere fast besluttede på at underbyde os med et forfalsket produkt.

🔥 Anbefalede:  Sådan gendannes permanent slettede beskeder på Facebook Messenger i 2023

En sænkning af prisen øgede vores salg af piggy backed produkt dramatisk. Salget steg med ti, derefter tyve, og på en måned var vores salg steget med halvtreds procent.

Det øgede salg betød også, at vi igen løb tør for lager. Vi var kun udsolgt i omkring 18 timer, men på det tidspunkt så grisene nok af vores volumen til at sænke prisen endnu mere, hvilket tvang os til også at sænke vores pris igen.

Ude af kontrol

Salget gik amok. Før vi var piggy back solgte vi femten enheder om dagen. Tredive dage senere solgte vi halvtreds om dagen, og tres dage senere solgte vi næsten et hundrede og halvtreds enheder om dagen.

Så meget for de 5x, vi havde planlagt for Q4. På dette tidspunkt var vi 10x og tiggede vores leverandør i udlandet om forsendelser natten over, så vi kunne forblive på lager på Amazon.

På Thanksgiving weekenden gik vi ud af lager igen. På dette tidspunkt solgte vi næsten 200 enheder om dagen og der var ingen måde, jeg ville lade grisene vide, hvor mange penge de kunne tjene ved at underbyde os endnu mere.

Jeg havde lagerbeholdning i mit hus, men vidste, at det ikke ville komme til Amazon i tide, så vi skiftede til købmand for vores mest populære produkt.

Søndag morgen vågnede jeg op til næsten 100 ordrer i Seller Central. Da jeg kom hjem den eftermiddag, var der yderligere 50 ordrer, der ventede på at blive opfyldt.

Jeg vidste, at alle disse ordrer skulle ud mandag morgen, men vi var ikke sat op til at sende mere end et par ordrer ad gangen. De næste fire dage var en sløring, da jeg prøvede at finde ud af, at købmanden var opfyldt i farten.

Jeg købte printere, blæk, papir, etiketter, konvolutter og tog adskillige ture til posthuset og kontorartikler hver dag. Vi var ikke kun i gang med at sammensætte produktet, vi var også i gang med at pakke og sende.

Vi begyndte at samle stykker af ødelagte produkter sammen for at forblive på lager. Vi løb tør for vores tilpassede emballage, garantikort og produkttilbehør. På fire dage afsendte jeg næsten 600 ordrer, før vi kom tilbage på lager på Amazon. Jeg lovede, at jeg ikke ville gøre det igen næste år.

Den gode nyhed, selv med prisfaldene var vi stadig rentable. Heldigvis har vores produkt gode marginer, så vi var i stand til at modstå priskrigen og stadig tjene nogle penge. Det tog os næsten to måneder at slippe af med piggy-backeren, og jeg er sikker på, at vi vil have med dem at gøre igen i 2016.

Jeg overlevede fire dages helvede, solgte et væld af produkter og gjorde det til mit personlige mål at forblive på lager i 2016.

Det endelige resultat

I hele december måned fortsatte vores salg med at stige. Det var ikke ualmindeligt at sælge $4.000 på én dag. Målet om at nå 100k på 30 dage var ved at blive en realitet.

Vi endte med at have flere problemer med vores leverandør og måtte skifte tilbage til forhandler opfyldt i et par dage i midten af ​​december for at forblive på lager og nå vores salgsmål. På det tidspunkt var vi så tæt på 100k, det var det værd.

Den 20. december ramte vi 100.000 i 30 dage. Det føltes fantastisk at nå det skøre mål, jeg satte mig i september, og nå denne milepæl kun syv måneder efter vores første salg.

Jeg tror også, at vækst så hurtigt tvang os til at lære e-handelsverdenen meget hurtigere end normalt, og vi lavede mange fejl i processen.

Nogle råd

Mit råd til dem, der er interesseret i e-handel og gerne vil opleve en lignende type succes er som følger:

Geninvester i inventar

Vi var nødt til at afvikle en vare, fordi det ikke var, hvad vi bestilte. At likvidere dårlig beholdning er meget bedre end at gå ud af lager, især på Amazon.

Vi brugte mange af de principper, der blev undervist i Steves kursus for at komme til side et på Amazon. Da vi gik ud af lager, mistede vi vores position i søgningen, og vi har stadig ikke genvundet den på flere produkter.

Vi var tøvende med at afgive store ordrer i starten og legede altid med at indhente lagerbeholdningen, hvilket skadede vores salg i de sidste fire måneder.

Brug flere leverandører

Vi havde adskillige problemer med utilfredsstillende varer, der blev sendt til os. Mange gange var det den eneste forsendelse, vi havde forventet og havde brug for disse varer for at forblive på lager.

🔥 Anbefalede:  Hvordan falske kupon- og dealwebsteder stjæler dit salg, og hvad du skal gøre ved det

Vi har håndteret væsentlige kvalitetsproblemer, store produktionsforsinkelser og har ikke haft en anden pålidelig leverandør at bruge, når vi har haft problemer.

Havde vi vidst vigtigheden af ​​at have flere leverandører, ville vi have gjort det til vores fokus tidligt i forretningen, hvor salget gik langsommere, og vi havde mere tid til at arbejde med administrative projekter.

Skab dit eget brand – selv på Amazon

Da vi lancerede var der meget lidt konkurrence. Vi vidste, at konkurrencen ville komme, så vi skabte et brand og inkluderede mærkevarer med vores produkt. Dette hjalp os, da det var tid til at stoppe piggy-backerne og gav også kunderne en bedre oplevelse, når de købte hos os.

Kundeservice betyder noget

Kunden har altid ret, også når kunden tager helt fejl. Det er svært at reagere pænt på klager, når folk “råber” og kalder dig ved navne. Vi har dog modtaget adskillige produktanmeldelser, der nævner vores gode kundeservice og vilje til at gøre tingene rigtigt.

Vi ved, at folk køber hos os igen og køber flere produkter. At skabe et godt brand og gøre det rigtige, får dine kunder til at vende tilbage.

Netværk

I oktober investerede jeg omkring $1500 og deltog i to e-handelsbegivenheder. Det var svært at bruge den slags penge, når virksomheden ikke tjente millioner af dollars, men jeg er sikker på, at det, jeg lærte ved disse begivenheder, hjalp os med at nå vores mål på sekscifret på tredive dage.

Det faktum, at jeg havde mulighed for møde nogle af de mest succesrige iværksættere givet mig oplysninger, der ikke er offentliggjort nogen steder på nettet. (Folk virker meget mere villige til at dele sælgerhemmeligheder omkring en bar end online)

Da tingene blev vanvittige hen over julen, Jeg havde mine nye konferencevenner, som jeg med det samme kunne sende beskeder, sms’e eller ringe til for råd. De mennesker, jeg mødte ved arrangementet, ydede uvurderlig hjælp og var en af ​​hovedårsagerne til, at vi nåede vores salgsmål.

Jeg tjente mine $1500 tilbage på én dag, takket være de mennesker, jeg mødte, og ting, jeg lærte på konferencen.

Hvad er det næste

I 2016 er vi nødt til at løse vores lagerproblemer og opbygge relationer med flere leverandører, så vi har en konstant forsyning af kvalitetsprodukter, der kan sælges.

Når det er løst, vil vi arbejde på at udvide vores hjemmeside og e-mail-liste gennem vores sociale netværk og annoncering. Vi håber, at arbejdet med disse to problemer vil hjælpe os med at nå målet tredoble vores salg i 2016.

fotokredit: cruzandos el hielo Blastoff!!

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i Studenterbutikker

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.