Studenterbutik – hvordan Tracey skabte en profitabel netbutik med salg af fair trade smykker

Følgende artikel hjælper dig med: Studenterbutik – hvordan Tracey skabte en profitabel netbutik med salg af fair trade smykker

Fordi det, hun sælger, kun findes i Ecuador, betyder det, at det er ekstremt svært at kopiere hendes idé, og hun sælger unikke produkter, som ikke kan findes andre steder på internettet. Hvad jeg også beundrer ved Tracey er, at hun kom ind i klassen med meget lidt teknisk viden.

Men med lidt hårdt arbejde og vedholdenhed lykkedes det hende at sammensætte en temmelig flot netbutik, der sælger håndlavede perlesmykker. Her er hendes historie og hendes butik på ArtisansInTheAndes.com!

Jeg har altid drømt om at have min egen virksomhed. Sidste år, da jeg flyttede fra Canada til Ecuador, fandt jeg det ideelle tidspunkt at komme i gang. jeg havde forlod mit job som revisor og ønskede at lave noget, der passede til mine forskellige passioner: miljøet, håndlavet håndværk og afhjælpning af fattigdom.

Til at begynde med kunne jeg ikke se, hvordan mine interesser kunne kombineres til én virksomhed. Jeg begyndte at undersøge en bred vifte af ting, jeg kunne gøre, på udkig efter en perfekt pasform. Jeg var villig til at lære og prøve hvad som helst. Jeg begyndte at følge adskillige blogs om at starte en virksomhed – jeg fandt masser af inspiration, men intet som et blåt print.

Et sted langs denne vej stødte jeg på Min kone sagde sit job op og tilmeldte sig en række gratis e-mails. Helt ærligt, jeg fik så mange e-mails på dette tidspunkt om implementering af forskellige ideer, at jeg ikke engang kunne læse dem alle. Alligevel skilte e-mails fra My Wife Quit Her Job sig ud for mig med deres detaljer og klarhed. Jeg ønskede mere information og tilmeldte mig hele kurset, og endelig forpligtede jeg mig til en handling.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Nicheforskning

Inden for kurset fandt jeg specifikke trin til, hvordan man kommer i gang og kom videre med nicheforskning. Til at begynde med fokuserede jeg på produkter, der var gode for miljøet som solpaneler, bambusgulve og stofbleer.

🔥 Anbefalede:  Top 25 bedste ting at sælge på eBay for at tjene en fortjeneste

Jeg begyndte også at kigge på varer, der blev lavet i Ecuador. Jeg vidste noget om markedet for håndlavede smykker, da jeg selv har lavet smykker og plejede at sælge dem på Etsy.

Gennem min research fandt jeg ud af tagua perler, en bæredygtig ressource fra Amazonas og primært input til ecuadorianske smykker. Jeg havde et pære-øjeblik, da mine interesser i håndlavet håndværk og at hjælpe miljøet faldt sammen.

På dette tidspunkt gik min nicheforskning i stå, da jeg ikke kunne finde gode søgeord omkring tagua. Steve brugte sin omfattende erfaring til at give mig meget værdifuld hjælp. Han påpegede søgeord, der omfattede tagua-smykker, men som var bredere med flere søgninger. Med min niche på plads var jeg klar til at komme videre.

Opsætning af butik

Jeg begyndte at oprette min butik samtidig med at undersøge en produktleverandør. Jeg valgte Opencart til min indkøbskurv efter omhyggeligt at have gennemgået alle videoerne på en open source-indkøbskurv frem for en værtsvogn.

Opencart er en open source-vogn. Jeg valgte det, fordi jeg ville lære mere om programmering og for at kunne forstå møtrikker og bolte i, hvad der fik min butik til at køre.

Dette gav mening for mig fra et forretningsmæssigt synspunkt. Uden tvivl har nogle ting taget mig et stykke tid at finde ud af, og jeg har været frustreret fra tid til anden. På den anden side Jeg nyder at være selvforsynende og finde svar på egen hånd. Alt i alt har det været et godt valg, og jeg har fundet den støtte, jeg havde brug for gennem kurset, gennem Opencart-fællesskabet og gennem min temaudvikler.

For 270 $ fik jeg en grundlæggende opsætning inklusive mit domæne, 2 års hosting, et tema, et SSL-certifikat og et Skype-telefonnummer. Nu var det tid til at bruge nogle penge på inventar.

At finde den rigtige leverandør

Jeg havde endnu et pære-øjeblik, da jeg søgte efter produkter. Jeg begyndte at se en måde, hvorpå jeg kunne kombinere en anden af ​​mine passioner, afhjælpning af fattigdom, med min virksomhed. Jeg var fast besluttet på at finde kreative håndværkere, der selv lavede tagua-smykkerne.

🔥 Anbefalede:  Hvad er store sprogmodeller (LLM'er), og hvordan fungerer de?

Disse håndværkere har ikke hjemmesider eller butikker eller e-mail, og jeg var nødt til at gøre en masse benarbejde for at finde mine første håndværkere. Jeg fandt ud af, at de fleste af håndværkerne var oprindelige folk fra små bjerglandsbyer.

Mange af dem bliver udnyttet af mellemmænd, der holder brorparten af ​​overskuddet for sig selv, mens håndværkerne lever i hård fattigdom. Herfra blev min idé om en fair trade-butik født. Jeg kunne tilbyde disse håndværkere fair priser og adgang til det internationale marked.

Jeg fandt en særlig håndværker med en ægte flair for mode, design og farver. Hun hedder Olga, og hun laver de fleste af mine tagua-offer. Jeg samarbejder med Olga for at sikre, at hun tjener en rimelig timeløn, og at hendes udgifter til materialer er dækket. Jeg betaler hende forud for hendes arbejde, så hun er ikke ude af lommen.

Med en opsætning på plads vendte jeg mig mod design. Jeg lagde nogle af mine produktbilleder ind i farvesmagsgeneratorer og fandt på farver, der var komplementære til mine produkter. Jeg købte et tema og brugte de farver jeg havde valgt til at gøre temaet til mit eget.

Min mand er fotograf, og vi nød at arbejde sammen om baggrunden, stilen og kompositionen til billederne. Billederne endte med at blive den bedste del af butikken, og jeg synes, de virkelig hjælper med at sælge smykkerne.

Min første ordre hos Olga var $150 for mit første parti af inventar. Tæller etableringsomkostningerne, Jeg åbnede min butik for $420. Jeg fik mit første salg for $93 kort efter, jeg åbnede, og fik straks 22% af min investering tilbage.

En livsstilsvirksomhed

Mellem min nye virksomhed og flytning til Ecuador har mit liv ændret sig meget i løbet af det sidste år. En del af grunden til, at jeg flyttede til Ecuador, var for at skabe plads i mit liv til at følge mine drømme og have eventyr. Jeg var ikke klar over, at det ville være et eventyr at starte en virksomhed, men det har det været.

Mens jeg hopper ad en lillebitte bjergvej og leder efter en ny håndværker, kan jeg ikke lade være med at reflektere over rejsen og føle en kæmpe tilfredshed. Jeg er overrasket over, hvordan mine mål, lidenskab og håb er faldet sammen.

🔥 Anbefalede:  AliExpress forsendelse og sporing – hvor lang tid tager det at sende?

Min nye forretning er en sand livsstilsforretning fordi det afspejler mine personlige værdier og mål; alle de ting, som jeg mener er vigtigst. Jeg har tid til familie og rejser, tid til at lære og vokse og bringe nye mennesker ind i min virksomhed. Hele oplevelsen har skubbet mig til at være mere, værdsætte mere og tage ejerskab af alle aspekter af mit liv og forretning.

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.