Student Shop: Hvordan Brandon startede en profitabel onlinebutik, der solgte baggårdsspil

Følgende artikel hjælper dig med: Student Shop: Hvordan Brandon startede en profitabel onlinebutik, der solgte baggårdsspil

Fra det tidspunkt, hvor han tilmeldte sig min klasse, udvekslede vi 3 e-mails. Og den eneste gang, vi faktisk talte med hinanden, var, da han spurgte om min mening om hans niche, inden han trak aftrækkeren. Efter at have udført due diligence på hans produktidé fortalte jeg ham, at det hele var godt, og så gik han!

Anyways, jeg er stadig konstant overrasket over, hvor forskellige eleverne i klassen er. Nogle mennesker løber bare med videoerne og zoomer frem, mens andre kræver lidt mere håndholdt. Ikke desto mindre er her Brandons onlinehistorie.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

At starte en virksomhed som en total noob

Dette er den første virksomhed, jeg har startet af nogen art. Jeg har en bank/finansbaggrund, og selvom det kan betale sig ret godt, var det bare ikke tilfredsstillende nok for mig. At sidde fast bag et skrivebord i et aflukke eller kontor hele dagen hver dag tiltalte mig ikke.

Jeg vidste, at jeg ville starte min egen online forretning for at befri mig selv fra den monotoni og har mere tid til at forfølge mere tilfredsstillende aktiviteter i mit liv. Så jeg besluttede mig for at forfølge vaskemaskinen, fordi det var noget, jeg virkelig nød og havde gode minder fra at spille, mens jeg voksede op.

Jeg vidste med det samme, at det ville kræve meget arbejde at starte en online-forretning, så det var vigtigt for mig at starte en virksomhed, der involverede en lidenskab for mig. Selvom det bestemt ikke er et krav, er passion for din niche vigtig, fordi du er mere tilbøjelig til at gå den ekstra mil for at få succes.

Og på grund af denne passion er det også mere sandsynligt, at du er vidende om din niche og nyder det, du laver. Faktisk føltes meget af det arbejde, jeg lavede for min virksomhed, ikke engang som arbejde, fordi jeg nød vaskespil så meget.

🔥 Anbefalede:  Hvordan tjener Public.com penge?

At sætte brikkerne sammen

Da jeg først slog mig fast på min niche, blev det ret hurtigt klart, hvad mit salgsargument skulle være: tilbyder den højeste kvalitet opvaskemaskine sæt på internettet.

Da jeg voksede op, var det altid rigtig svært at finde et vellavet spil nogen steder. De fleste af skivekastene var enten virkelig billige eller bare dårligt lavet.

Så en dag besluttede min far at bygge en selv, fordi han er ret handy, og den var langt bedre end noget, nogen anden solgte.

Senere, da jeg fortalte ham, at jeg tænkte på at starte en virksomhed, der involverede vaskemaskine, blev vi hurtigt enige om, at vi skulle samarbejde, og han ville bygge spillene, og jeg ville bygge hjemmesiden.

Da jeg byggede hjemmesiden, valgte jeg open source-ruten frem for den fuldt hostede af et par grunde:

  • Det gav mig fuld kontrol over hjemmesiden
  • Det var meget billigere
  • Hvis denne forretning af en eller anden grund ikke lykkedes, kunne jeg anvende alt, hvad jeg lærte, til en ny onlinebutik.

Få hjælp

Det havde jeg dog ingen tidligere hjemmeside erfaring overhovedet. Dette er en af ​​hovedårsagerne til, at jeg besluttede at deltage i Steves Opret en profitabel onlinebutik-kursus. Hans omfattende videoer gik mig igennem alle de tekniske ting ved at oprette min butik.

Men det gode ved Steves kursus er det han dækker meget mere om at starte en netbutik end blot de tekniske ting; fra hvordan du finder din niche, til hvordan du skal kontakte leverandører, til webdesign og SEO, til annoncering og meget mere.

Alt er gennemtænkt, så jeg vidste præcis, hvilke skridt jeg skulle tage næste gang i etableringen af ​​min virksomhed. Den anden gode ting ved kurset er forum hvor alle elever kan stille deres spørgsmål og dele deres erfaringer og tips med alle. Det er et rigtig godt online-fællesskab. Alle er yderst hjælpsomme og opmuntrende.

Der gik lidt over et år, fra jeg kom i Steves klasse, til butikken gik i luften. Både min far og jeg arbejder fuldtidsjob, så det var svært at finde både tid og energi til at starte en virksomhed. Da vi sælger vores egne produkter, var vi først nødt til at etablere en effektiv fremstillingsproces udover at oprette en online butik for første gang.

🔥 Anbefalede:  8 tips til, hvordan du får trafik til din netbutik

Går live

Det sværeste var ikke at blive overvældet af alt. Der var mange gange, hvor vi blev modløse og tænkte på at holde op. Men i baghovedet Jeg vidste, at det faktisk kunne fungere og blive en succes, hvis vi holdt ud.

Efter over et år var vi endelig klar til at gå live. Selvom vi troede, at der var en chance for, at vi kunne få succes, var vi stadig meget nervøse for, at vi ville fejle, for der var ingen måde, vi kunne vide med sikkerhed, før vi rent faktisk lancerede.

Vi fik vores første salg præcis en uge efter vi gik live. Selvom det var en lille ordre, var det en kæmpe lettelse, og det føltes som om en vægt på 1000 lb blev løftet af os.

Siden vi lige startede, rangerede vi åbenbart ikke i Google-søgning endnu, og vi brugte ikke Google Adwords eller havde nogen backlinks på det tidspunkt, så vi syntes, det var fantastisk, at en kunde ikke kun kunne finde os, men også placere en ordre uden at have opbygget nogen historie eller omdømme.

Det gav os det selvtillidsboost, vi havde brug for, og kort efter begyndte vi at modtage større ordrer med jævne mellemrum.

Faktisk modtog vi 27 ordrer og genererede 2.780 USD i omsætning i vores første to måneders forretning!

Erfaringer

Det, jeg lærte gennem min erfaring med at starte min online butik, er værdien af ​​tålmodighed. At starte min virksomhed var meget arbejde, især da alt var nyt for mig, og det var let at blive overvældet og frustreret til tider.

Det bedste, jeg gjorde for at sikre, at jeg ikke blev selvtilfreds, var, at jeg arbejdede på virksomheden hver eneste dag, selv i så lidt som fem til ti minutterbare for at sikre mig, at jeg gjorde fremskridt og holdt farten i gang.

Så mit råd til enhver, der starter deres egen virksomhed, er at være tålmodig. En succesrig virksomhed er ikke en hurtig rig-ordning. Mange mennesker bliver modløse, når de ikke ser resultater med det samme. Men hvis du holder fast i det, kan succes på lang sigt ske.

fotokredit: danmachold

Vil du lære mere?

Kunne du lide at læse Brandons historie? Hvis du gerne vil oprette din egen profitable onlinebutik og slutte dig til et fællesskab af ligesindede iværksættere, så tilmeld dig mit fulde kursus i, hvordan du opretter en profitabel onlinebutik.

🔥 Anbefalede:  Top 4 måder at begynde at videresælge på Amazon: Den komplette guide

Mit kursus tilbyder over 60+ timers video og inkluderer live kontortid, hvor du kan stille mig spørgsmål direkte.

Hvis du vil lære alt, hvad der er at vide om e-handel, så sørg for at tjekke det ud!

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i Studenterbutikker

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.