Stradivarius lancerer en kampagne skabt med kunstig intelligens

Følgende artikel hjælper dig med: Stradivarius lancerer en kampagne skabt med kunstig intelligens

Stradivarius lancerer en kampagne skabt med kunstig intelligens

Inditex’ fast fashion brand Stradivarius udgiver sin første AI-genererede kampagne, som genskaber stilen fra Stradivarius’ originale forårskollektion. Det består af en række AI-genererede billeder, der ligner redaktionelle modefotografier af mærket.

Kampagnen viser os, hvordan kunstig intelligens kan udvide de kreative muligheder i en redaktion. Sådanne billeder ville tage modekreative timers forberedelse og optagelser, mens computere udvikler sådanne billeder på få sekunder.

Stradivarius’ fotografier viser ikke-eksisterende modetøj og virtuelle modeller. Eksplosionen af ​​blomster i hvert skud er dog en reference til mærkets fysiske kollektion, som kan findes i Stradivarius’ butikker. Den digitale kampagne og den originale modekollektion er allerede live på mærkets officielle hjemmeside og Instagram-side.

Stradivarius

Det er første gang, Stradivarius har brugt kunstig intelligens til at lave en modekampagne. Interessant nok reagerede ikke alle mærkets kunder positivt på den kreative brug af kunstig intelligens.

“Hvad hvis de hyrede folk i stedet for at bruge kunstig intelligens til at skabe deres kampagner?” skrev en Instagram-bruger ved navn marinampina.

Casen viser os, at brugen af ​​kunstig intelligens i modeindustrien er hastigt stigende. Tidligere på ugen introducerede det velkendte jeansmærke Levi’s en kampagne med AI-genererede modeller. Virksomheden besluttede at skifte til virtuelle modeller, da teknologien gør det muligt for brandet at skabe mere inkluderende kampagner med forskellige modeller.

Den 19-årige virtuelle influencer Lil Miquela er blandt de første “ikke-eksisterende” modeller, der promoverer modekollektioner. Avataren blev udviklet af Trevor McFedries og Sara DeCou og gik live i 2016.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Vil Meteor Lake være Intels Saving Grace?