Støttet af Epic Games hæver Hadean $30 millioner for at bygge et kraftfuldt metavers

Følgende artikel hjælper dig med: Støttet af Epic Games hæver Hadean $30 millioner for at bygge et kraftfuldt metavers

hadean

Hadean, en London-baseret tech-startup grundlagt i 2015, har rejste en serie A-runde på $30 millioner ledet af investeringsselskabet Molten Ventures. Midlerne vil blive brugt til at drive den metaverse infrastrukturteknologi og udvikle billigere og mere kraftfulde byggeapps til den virtuelle verden. Investeringen vil også hjælpe Hadean med at opbygge en mere skalerbar, sikker og interoperabel metavers, der forbinder brugere over hele verden.

Finansieringsrunden fik følgeskab af Alumni Ventures, Aster Capital, Entrepreneur First, 2050 Capital, InQTel og videospilsudvikleren kendt for at investere i blockchain-projekter, Epic Games.

Marc Petit, vicepræsident for Epic’s Unreal Engine Ecosystem, sagde, at Hadeans “teknologi komplementerer Epic’s Unreal Engine ved at muliggøre massive mængder af samtidige brugere og låse op for nye værktøjer til skabere og udviklere.”

“Vi er glade for at kunne bidrage til Hadeans vækst og ser frem til at fortsætte med at arbejde sammen om at lægge grunden til metaverset,”

sagde Petit.

Hadean er en åben platform for distribueret cloud computing, og dens mål er at forbinde den fysiske og virtuelle verden og forbedre livskvaliteten for mennesker i det virkelige liv. Craig Beddis, administrerende direktør og medstifter af Hadean, sagde, at metaverset i dag kun byder på begrænsede oplevelser: lille skala, usikker og silo. Hadean sigter mod at kæmpe mod netop det og tackle tekniske udfordringer, som metaverset står over for.

“Men vi tror på, at den sande succes og masseanvendelse af metaverset vil afhænge af den lethed, hvormed skabere vil være i stand til at opbygge deres egne oplevelser i stor skala, ved at udnytte åbne og robuste metaverse-as-a-service-teknologier. Vi er glade for at arbejde med brancheledere som Epic Games, som deler vores etos og ambitioner for denne virkelighed,”

🔥 Anbefalede:  10 ting, virksomheden skal gøre, efter lockdown er overstået

sagde Beddis.

Hadean har allerede bygget væsentlige komponenter af metaverset og underskrevet aftaler med topunderholdningsmærker som Minecraft, Sony, Pixelnyx og Gamescoin. Fundraisingen vil hjælpe virksomheden med at give skabere værktøjer til at bygge, købe og forbruge i metaverset.

Læs relaterede indlæg: