StepVR introducerede de første VR Gates nogensinde, der bringer brugere til Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: StepVR introducerede de første VR Gates nogensinde, der bringer brugere til Metaverse

gates01 stepvrGates01 af StepVR

Det kinesiske underholdningsfirma StepVR skabte Metaverse Gate, også kendt som “VR Gates to the Metaverse” eller Gates01. Enheden giver folk mulighed for at rejse mellem den fysiske verden og den virtuelle virkelighed i en friluftsboks.

VR Gates giver brugerne en meget realistisk virtuel oplevelse ved at integrere fem menneskelige sanser: syn, hørelse, berøring, lugt og vestibulær fornemmelse (bevægelsessansen, tyngdekraften og balancen). Det 2,5 kvadratmeter (27 kvadratfod) sensoriske stimuleringsudstyr gør det muligt for brugerne at bevæge sig på et løbebånd, hvilket giver følelsen af ​​at “gå i virtuel virkelighed”. Brugere kan ikke kun spille og bruge VR-rummet til underholdning, men også arbejde og opleve det sociale liv.

Grundlæggeren af ​​StepVR, Guo Cheng, sagde at virksomheden med deres avancerede teknologi betragter Metas Oculus-headset som et simpelt “legetøj” og kalder dets skabelse “den mest fordybende VR-oplevelse”, som giver den uendelige følelse af VR-rum derhjemme. Portene er dog store og ser ud til kun at passe til større husstande.

I en pressemeddelelse fra sidste måned nævnte Guo, at mange VR-headsets kunne forårsage køresyge og ikke give en realistisk oplevelse på grund af manglende evne til at genoprette følelsen af ​​vestibulær, hvilket er afgørende for brugerne for at bevare deres balance og bevæge sig frit.

“Underholdning og uddannelse er hjørnestenssektorer for Metaverse. Vores mål er at lave den næste generation af udstyr til hjemmecomputere efter smartphonen,” fortalte Guo SCMP.

Ifølge Guo kan det tage yderligere fem til ti år for VR at matche niveauet for Apples smartphone-økosystem.

🔥 Anbefalede:  Bedste vægure til dit kontor eller din virksomhed

StepVR vil begynde at sælge Gates01 i Japan, Sydkorea, Mellemøsten, Europa og Nordamerika. Enhedens pris bør ligge mellem $2.000 og $2.500. Ifølge SCMP tog det ni år for udviklere at skabe denne science fiction-lignende enhed.

Læs relaterede indlæg: