Statsejet China Telecom tager imod tekniske giganter ved at lancere en ChatGPT-lignende AI-model

Følgende artikel hjælper dig med: Statsejet China Telecom tager imod tekniske giganter ved at lancere en ChatGPT-lignende AI-model

Statsejet China Telecom tager imod tekniske giganter ved at lancere en ChatGPT-lignende AI-model

China Telecom, en statsejet telekommunikationsnetværksoperatør og fremtrædende cloud-tjenesteudbyder, begiver sig ind i området for generativ AI ved at udvikle en naturlig sprogtræningsmodel. Virksomhedens cloud-enhed, CTYun, er pt i processen af at teste modellen og sigter mod at lancere tjenesten snart. Dette træk sætter China Telecom i direkte konkurrence med store tech-aktører, såsom Baidu og Alibaba Group Holding, som også har forfulgt ChatGPT-lignende AI-teknologi.

Ifølge virksomhedens general manager Hu Zhiqiang har CTYun til hensigt at frigive sit produkt “på det passende tidspunkt.” Denne meddelelse blev givet under en begivenhed afholdt i Fuzhou, hovedstaden i Fujian-provinsen i det sydøstlige Kina.

China Telecom planlægger at tilbyde tjenester til erhvervskunder, herunder AI-modelproduktion, teknisk support og styring af store modeller. Det Bejing-baserede selskab er den første statsejede telekommunikationsudbyder, der offentligt offentliggør sin udvikling af en ChatGPT-lignende AI-model.

Yicai Global skrev at telekommunikationsindustrien har en naturlig fordel i AI-teknologiudvikling på grund af dens allerede eksisterende computerkraftinfrastruktur, såsom datacentre og cloud computing-platforme. En ekspert fortalte Yicai, at succesen med fortrænede store AI-modeller afhænger af deres evne til at tilpasse sig markedets efterspørgsel.

China Telecom viste sig som den tredjestørste spiller på telekommunikationsmarkedet med en markedsandel på 10,3 %. Alibaba har den største markedsandel på 31,9 %, efterfulgt af Huawei Technologies på 12,1 %. Tencent ligger på en fjerdeplads med 9,9 % af markedet.

Læs mere:

🔥 Anbefalede:  Hvordan laver man R-lignende datamanipulationer ved hjælp af Pandas?