Staten New York vedtager lovforslag om midlertidigt at stoppe bitcoin-minedrift

Følgende artikel hjælper dig med: Staten New York vedtager lovforslag om midlertidigt at stoppe bitcoin-minedrift

Guldmønt med bitcoin-symbol på toppen af ​​bunken af ​​mønterFoto af Pixabay

New Yorks lovgivere har netop vedtaget et lovforslag, der stopper oprettelsen af ​​nye bitcoin (BTC) minedriftsfaciliteter i staten i et år. Nu er det op til guvernør Kathy Hochul at underskrive lovforslaget eller nedlægge veto.

Et 2021-forsøg på et lignende lovforslag gik ikke særlig langt, da statsforsamlingen endnu ikke var klar til at vedtage det. Hvis denne træder i kraft, vil cryptocurrency-minedrift, der er afhængig af fossilt brændstofforbrug til proof-of-work autentificeringsmetoder, der verificerer blockchain-transaktioner, ophøre i to år. Dette vil også påvirke Ethereum såvel som Bitcoin, selvom ETH-minearbejdere har gjort en proaktiv indsats mod mere klimavenlig minedrift.

Operationer, der anvender proof of work-alternativer, der ikke kræver store mængder strøm, eller som er afhængige af vedvarende energi, vil fortsætte. New York vil også gennemføre en undersøgelse af miljøpåvirkningen af ​​metoder til godkendelse af bevis for arbejde, mens forbuddet er aktivt. Det oplyser CNBC at New York har ambitiøse klimamål, der inkluderer at reducere udledningen af ​​drivhusgasser med op til 85 procent over de næste tredive år.

Dette er en farefuld tid for kryptovalutaer, så det er svært at sige, hvilken effekt regningen vil have, hvis guvernør Hochul vælger at underskrive den. Nogle virksomheder vil sandsynligvis forlade staten, selvom det er et ideelt sted for kryptominedrift, med lave strømregninger og et køligt klima. New Yorks forbud kan blive en anden stats kryptoboom – stadig bekymrer mange i branchen, at dette kun er begyndelsen, og andre stater kan snart vedtage lignende foranstaltninger.

🔥 Anbefalede:  Amerikanske senatorer opfordrer Mark Zuckerberg til at stoppe Metas Horizon Worlds Metaverse-applancering for teenagere

Læs relaterede indlæg: