Stardeos har ännu inte en officiell mobilapp. Se upp…

Sedan Dalas Review tillkännagav Stardeos, dess nya projekt för att konkurrera med YouTube, är fler och fler användare intresserade. Detta är dock ett gyllene tillfälle för alla de som De försöker utnyttja och få en skiva på bekostnad av någon annans arbete.

Just nu, Stardeos har ingen officiell mobilapplikation. Därför bör du veta att alla APK-filer som erbjuder dig att ha Stardeos på din mobil är falsk. Så håll utkik så att de inte lurar dig!

Stardeos har ingen appversion för tillfället

Medan det är en av hans första målenStardeos har ännu inte en officiell applikation som du kan ladda ner från Play Store. Tror det är en projekt i betafas, och de har inte ens de nödvändiga sponsorerna ännu för att tillåta användare att använda adblock.

Ändå finns det sätt att komma åt Stardeos och inte behöva svälja reklam för sajten även om den har anti-adblock.

Det finns fortfarande ingen Stardeos-app för Android, lita inte på APK-filerna du ser på Internet

För att återgå till ämnet är det inte förvånande att falska APK-filer från Stardeos kommer ut. Trots allt användarnas intresse på plattformen. Kort efter att ha blivit offentligt tillkännagiven på Dalas Review YouTube-kanalen, fick massregistreringen av mer än 150 000 användare att Stardeos gick ner och det var nödvändigt att lämna sidan. i underhåll. Du har överträffat alla projektförväntningar!

Mellan många intresserade i Stardeos och kontroversiell personlighet från dess grundare, Dalas Review, skulle det vara konstigt om bedrägliga APK-försök inte dök upp. För nu, om du vill komma åt Stardeos snabbt, kan du skapa en direktåtkomst på din mobil.

Vår rekommendation är att du har lite tålamod, tills appens lansering tillkännages officiellt av Stardeos för Android. Det enda sättet att komma åt Stardeos.com är från webbläsaren.

Och om du vill testa lite APK Ifall det fungerar, kom ihåg att kontrollera att det inte har något virus innan du installerar det på din mobil. Det är grundläggande internetsäkerhet!

Relaterade Artiklar

Back to top button