STACK Mastercard anmeldelse 2023 ($5 bonustilbud)

Følgende artikel hjælper dig med: STACK Mastercard anmeldelse 2023 ($5 bonustilbud)

Denne STACK Mastercard-gennemgang dækker, hvordan det fungerer, dets fordele og ulemper, belønninger, og hvordan du kan få en gratis henvisningsbonus på $5, når du tilmelder dig og finansierer din konto med mindst $300.

STACK er et af de bedste forudbetalte kort i Canada.

STACK-kortet og appen fortsætter tendensen til at spare bankkunder fra at skulle betale latterlige gebyrer ved hver tur, som det er tydeligt i nutidens traditionelle banksystem. Et andet fantastisk genopladeligt forudbetalt kort og app, der fungerer som STACK, er KOHO.

Hvad er STACK?

STACK er en finteknologisk virksomhed baseret i Toronto og grundlagt i 2017.

STACK Mastercard er ikke et kreditkort. Det er snarere et genopladeligt forudbetalt kort, der gør det nemt for dig at bruge penge i ind- og udland.

Virksomheden har et partnerskab med People’s Trust, en finansiel institution med mere end $6,9 milliarder i aktiver under forvaltning.

STACK Mastercard-fordele

 • Ingen månedlige kontogebyrer (vilkår gælder)
 • $5 tilmeldingsbonus
 • Gratis og hurtig STAK-til-STAK overførsler
 • Automatiseret spareplan
 • Gratis erstatningskort
 • Gratis budgetværktøj i appen
 • Verdensomspændende accept af Mastercard og Zero Liability Protection
 • Hverdagsbelønninger

Hvordan virker STACK Mastercard?

Det er nemt at åbne en ny STACK-konto…det tog mig kun omkring 3 minutter.

Du skal bruge din telefon til at downloade STACK-appen og oprette en konto efter at have indtastet dine grundlæggende personlige oplysninger (ingen SIN er påkrævet).

Når du har modtaget dit kort med posten, kan du aktivere det og indlæse penge ved hjælp af enten Interac e-Transfer, Visa Debit, direkte indbetaling af løn eller gratis STACK-to-STACK-overførsler. Du kan også indlæse kontanter hos en deltagende Canada Post eller forhandler med din STACK QR-kode.

🔥 Anbefalede:  Rakuten Cash Back anmeldelse for 2023: Er Rakuten det værd? ($30 bonus)

Da STACK Mastercard ikke er et kreditkort, behøver du ikke en god kreditvurdering for at tilmelde dig.

Der er mange grunde til, at canadiere vælger at tilføje STACK Mastercard til deres pung, fra nul udenlandske transaktionsgebyrer, når de rejser i udlandet til meningsfulde belønninger ved daglige køb.

1. Månedlige gebyrer: STACK har et månedligt gebyr på 7,99 USD, der får rabat, hvis du bruger mindst 350 USD hver måned.

2. Ingen valutagebyrer: Banker tjener penge på udenlandsk valutatransaktioner. Udover den dårlige valutakurs, du får i udlandet, smækker de også på et 2,5% – 3,5% valutaomregningsgebyr.

Selvom der er muligheder for at undgå FX-konverteringsgebyrer, når du bruger et kreditkort uden udenlandsk transaktionsgebyr, er der ingen debet- eller forudbetalte kort i Canada, der giver afkald på dette gebyr.

Ikke sådan med STACK. Når du betaler med dit STACK Mastercard, betaler du NUL valutagebyrer, hvis du foretager et minimum på $350 CAD månedlige køb. Bemærk kun at Valutagebyrer på op til $1.000 CAD af valuta brugt uden for Canada om måneden refunderes.

3. Hæveautomatgebyrer: Der er et gebyr på 1,99 USD for indenlandske pengeautomater og 2,99 USD for internationale pengeautomater. Disse gebyrer får rabat, hvis du bruger 350 USD eller mere hver måned ved at bruge kortet.

4. Automatiserede besparelser: STACK-appen gør det nemt at sætte et besparelsesmål, og den kan automatisk runde dine køb op til de næste $1, $2, $5 eller $10 og spare forskellen. Du kan til enhver tid hæve din opsparing.

5. Finansiel IQ: STACK-appen har en finansiel IQ-funktion, der analyserer dit ugentlige og månedlige forbrug og giver nyttigt indblik i, hvordan dine penge bliver brugt.

6. Hverdagsbelønninger: STACK tilbyder ikke point eller et cashback-loyalitetsprogram. I stedet modtager medlemmer tilbud, som de nemt kan indløse, såsom gratis medlemskab af Amazon Prime og rabatter på kaffe, dagligvarer og gas.

🔥 Anbefalede:  Sådan tjener du penge ved at bruge Jasper: 23 måder at tjene $1.000+ pr. måned

7. Kvitteringsfangst: Hvis du er træt af at miste kvitteringer, kan du gemme dem med STACK. Når du har gennemført et køb, skal du vælge transaktionen og klikke på knappen ‘+’ for at tage et billede af din kvittering.

Bemærk, at STACK Prepaid Mastercard nu er tilgængeligt i Quebec.

Få STACK ved at bruge mit henvisningslink til at downloade appen til din smartphone og få en velkomstgave på $5.

Er STACK det rigtige for dig?

Hvis du kigger på at reducere dine transaktionsgebyrer i og uden for Canada, er STACK Prepaid Mastercard praktisk.

Når du er i udlandet, sparer det dig for 2,5 % udenlandsk transaktionsgebyr og hæveautomatgebyrer (minimumsforbrug på 350 USD med kortet gælder). Du får også en fair valutakurs.

Appen gør det nemt at nå dine sparemål gennem en automatisk spareplan og muligheden for at runde dine køb. Det er også fantastisk til at få et øjebliksbillede af dine forbrugsvaner.

Er du i tvivl om, hvor alle dine penge bliver af? STACK-appen fortæller dig hvor og hvornår.

Du får lejlighedsvis tilbud om at spare på din morgenkaffe, ugentlige dagligvarer, gas, underholdning og meget mere. De tilbyder fantastisk kundeservice, og du kan chatte med dem via appen eller ringe til dem på 1-877-STACK-01.

Til sidst får du kontante bonusser, når venner tilmelder sig ved hjælp af dit henvisningslink.

Ulemper ved STACK Mastercard

Ulemperne ved STACK Prepaid Mastercard er:

 • Det er ikke et kreditkort, så hvis du håbede at bruge det til at opbygge en kreditvurdering, er det ikke muligt.
 • Det kræver nu et minimum månedligt forbrug på $350 for at få frafaldet de månedlige og valutagebyrer. Ellers betaler du henholdsvis standard $7,99 og 2,50% FX gebyrer.
 • Desuden refunderes valutagebyrer kun for et maksimum på $1.000 CAD brugt hver måned i udlandet.
 • Til sidst skal du indlæse din nye konto med mindst $300 for at få $5 tilmeldingsbonussen.
🔥 Anbefalede:  7 tips til at opbygge en stærk påskønnelseskultur

Hvis du vil have det bedste forudbetalte kort i Canada, så se på KOHO Prepaid Mastercard ($20 velkomstbonus).

Du kan også tjekke min anmeldelse af KOHO vs. STACK.

STACK Mastercard anmeldelse (plus en $5 tilmeldingsbonus)

 • Nul månedlige kontogebyrer

 • Ingen FX gebyrer

 • Automatiserede besparelser

 • Appens alsidighed

 • Hverdagsbelønninger

 • Henvisningsprogram

Resumé

STACK tilbyder et genopladeligt forudbetalt Mastercard og en app, der hjælper canadiere med at spare på bankgebyrer i ind- og udland. Få en velkomstbonus på $5, når du tilmelder dig ved at bruge linket nedenfor og finansiere med $300 eller mere.

Fordele

 • Bliv godkendt med enhver kredit
 • Kan hjælpe dig med at spare på valutagebyrer

Ulemper

 • Stort månedligt gebyr
 • Tilbuddene er ikke så konkurrencedygtige sammenlignet med KOHO
 • Kontantbelastning har et gebyr