Stabilitet AI annoncerer stabil diffusionsreimagine til billed-til-billede-generering

Følgende artikel hjælper dig med: Stabilitet AI annoncerer stabil diffusionsreimagine til billed-til-billede-generering

I begyndelsen af ​​marts, Stability AI erhvervet Frankrigs Init ML, skaberen af ​​Clipdrop-pakken af ​​AI-billedbehandlingsapplikationer. Dette er det første køb af Stability AI siden fundraisingen.

Stabilitet AI annonceret Stabil Diffusion Reimagine til billed-til-billede-genereringOpkøbet vil sætte Stability AI i stand til at udvide sine tilbud og levere mere avancerede AI-drevne løsninger til sine kunder. Dette træk positionerer også virksomheden til yderligere vækst og succes på det konkurrenceprægede AI-marked.

Paris-baserede Init ML blev grundlagt i juli 2020 med startfinansiering fra venturekapitalfirmaet Air Street Capital. Clipdrop har over 15 millioner brugere på sine værktøjer til Relight, Text Remover, Remove/Replace Background, Super Resolution og Clean Up siden da. Init ML vil fungere som et helejet uafhængigt datterselskab af Stability AI, hvor alle dets ansatte forbliver ansat. Ifølge ClipDrop-webstedet, “Dette opkøb forventes at samle ekspertisen fra begge virksomheder for at forbedre deres AI-drevne løsninger.” Stabilitet AI sigter mod at udnytte Init ML’s evner til at levere mere innovative og effektive tjenester til sine kunder.

Og nu fører dette samarbejde mellem Stability AI og Init ML til det nye produkt, Reimagine stabil diffusion. Stable Diffusion Reimagine genskaber ikke billeder baseret på originale data. I stedet skaber Stable Diffusion Reimagine nye billeder inspireret af originalerne.

Det er som en generator af nye ideer baseret på et enkelt billede. På den anden side kan det ses som copy-paste ved maksimal hastighed, en komplet analogi af anmodningen til ChatGPT “Tag denne tekst og omskriv den anderledes.” I bund og grund kan dette værktøj opfattes som en katalysator for kreativitet, der udløser nye koncepter fra et ensomt visuelt signal. Omvendt kan det også sammenlignes med en hurtig duplikeringsproces, svarende til handlingen med at anmode om assistance fra ChatGPT til at omformulere denne passage.

🔥 Anbefalede:  Microsoft har en ny måde at holde ChatGPT etisk på, men vil det virke?
Med et klik på en knap kan du forvandle dit soveværelse.

Billeder genereres ud fra billedet. Efter at koderen har passeret gennem algoritmen, tilføjes noget støj for at skabe variationer. Denne tilgang resulterer i lignende billeder med forskellige detaljer og komposition. I modsætning til billed-til-billede-algoritmen er det originale billede først fuldt kodet. Dette betyder, at generatoren ikke bruger nogen af ​​de pixels, der er taget fra det originale billede. Dette er for at kunstnere ikke bander til plagiat.

Du kan også eksperimentere med forskellige modelooks bl.a.

StabilityAI er forpligtet til open source og lover at lægge koden på GitHub, hvilket er meget fedt. I mellemtiden kan du prøve det gratis her.

Frisk genererede eksempler følger nedenfor:

I mellemtiden venter brugere på en generator af websteder, præsentationer, pitch-decks og glamourøse magasiner med én knap: “Indtast en URL eller fil; vores AI vil omskrive teksterne og genskabe billederne.”

  • Stability AI, Hugging Face og Canva etablerer en ny non-profit organisation for AI Research. EleutherAI, en samfundsforskningsgruppe grundlagt af Connor Leahy, Leo Gao og Sid Black, er ved at etablere en non-profit fond.
  • I november udgav Stability AI et nyt papir på sin blog om Stable Diffusion 2.0, en ny algoritme, der er mere effektiv og robust end den forrige, mens den sammenligner den med andre avancerede metoder. Denne udgivelse indeholder robuste tekst-til-billede-modeller trænet med en frisk ny tekstkoder (OpenCLIP) udviklet af LAION med assistance fra Stability AI, som markant forbedrer kvaliteten af ​​de genererede billeder i forhold til tidligere V1-udgivelser. Disse modeller trænes ved hjælp af en æstetisk undergruppe af LAION-5B-datasættet genereret af Stability AI’s DeepFloyd-team, som derefter filtreres for at udelukke voksenindhold ved hjælp af LAIONs NSFW-filter.
  • I oktober annoncerede Stability AI AI Music Generator Harmonai baseret på Dance Diffusion Model. Harmonai er en samfundsdrevet organisation, der udgiver generative lydværktøjer med open source for at øge alles adgang til og nydelse af musikkomposition. Den er baseret på Dance Diffusion Model, som genererer aldrig-før-hørte lyde i en proces kaldet diffusion.
🔥 Anbefalede:  5 tips til at spare penge på dine online abonnementer

Læs flere relaterede artikler: