Squarespace Testimonial Slider: 3 nemme trin til at tilføje dine anmeldelser

Følgende artikel hjælper dig med: Squarespace Testimonial Slider: 3 nemme trin til at tilføje dine anmeldelser

Du har en lang liste af udtalelser fra tilfredse kunder, som du gerne vil dele med verden. Hvis du bruger et Squarespace-websted, burde det være nemt at bruge deres træk-og-slip-format til at tilføje denne tekst. Hvordan opretter du nemt en Squarespace-udtalelsesskyder?

I denne detaljerede vejledning vil vi nedbryde, hvordan du tilføjer din testimonialtekst til enhver side på dit Squarespace-websted med blot et par enkle trin!

Hvordan opretter du en testimonial-skyder i Squarespace?

Tilføjelse af en testimonial-skyder i Squarespace kan gøres med lethed, uanset om du vil lave din egen eller bruge et plugin. Følg disse anvisninger for at få dine anmeldelser offentliggjort på den side, der passer dig. Du bør være i stand til at følge disse trin, uanset hvilken af ​​de bedste Squarespace-skabeloner du bruger.

1. Opret en ny blogside og indlæg

For at tilføje en Squarespace-udtalelsesskyder er den nemmeste metode at oprette en ny blogside og et indlæg. Fra din webstedseditor skal du klikke på knappen Sider i sidebjælken. Denne side vil ikke rigtig være synlig på din side, så du kan vælge hvilket bloglayout du ønsker.

Herfra skal du klikke på +-ikonet under Ikke linket for at oprette din blogside. Det er måske nemmest for dig at mærke din nye blog “Udtalelser” for at holde styr på dine oplysninger.

2. Tilføj testimonial indhold

Når din nye blogside er oprettet, skal du navigere til den nye side. Klik på +-ikonet for at tilføje et nyt indlæg, hvor du vil begynde at indtaste dit testimonialindhold. Du kan indtaste en posttitel, hvis du vil holde dine sider organiseret, men den vises ikke på skyderen.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du Google Search Console til fantastisk indsigt

Se i øverste højre hjørne af skærmen efter tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne for din nye blog. Klik på Indstillinger.

Herfra vil du scrolle ned, indtil du når uddragssektionen. Det er her, du skal indtaste teksten til din testimonial.

Du kan tilføje alt, hvad du ønsker her, inklusive navnet på den person, der har skrevet anmeldelsen. Det hele vises i din testimonial-skyder. Tilføj et billede, hvis du vil.

Glem ikke at bruge formateringsværktøjerne til at få din tekst til at se ud præcis, som du vil have den i din nye testimonial-skyder. Du kan bruge overskrifter og links i dette afsnit.

Klik på Gem og derefter på Udgiv.

Gentag dette trin så mange gange, du har brug for, for at tilføje alle dine udtalelser til din nye skyder.

3. Opret skyder

Gå til siden, hvor du vil tilføje din testimonial-skyder, uanset om det er startsiden eller en salgsside. Tilføj en ny blok, og vælg Resume.

Under fanen Design øverst skal du klikke på Karrusel i rullemenuen. Vælg det antal udtalelser, du vil tilføje. Jeg tilføjede min i op til 30, så den ville rotere gennem dem alle.

Vælg det ønskede antal varer pr. række. I dette eksempel valgte vi to.

Det er også her, du kan lege med størrelsen på tekstblokkene under Aspect Ratio. Jeg valgte en 1:1 kvadratisk indstilling, men du kan se standardindstillingerne nedenfor.

Gå til fanen Indhold, og du vil vælge siden Udtalelser, du oprettede i det forrige trin. Dette vil trække de uddrag, du har oprettet under blogs, og vil give dig mulighed for at glide gennem de forskellige tekster i hver udtalelse.

🔥 Anbefalede:  Billedannoteringsteknikker med implementering i OpenCV

Brug et plugin

Hvis du leder efter noget lidt mere avanceret til at vise dine vidnesbyrd, så vil du måske bruge et plugin. Her er nogle af de bedste valg, som du kan tilføje til dit websted.

Fibo Testimonial Slider

Fibo Testimonial Slider er et af de mere simple designs, du kan bruge med dit Squarespace-websted. Det inkluderer et sted til et cirkulært billede under teksten i din testimonial. Det har endda en pænt formateret sektion til den titel eller virksomhed, som din kunde arbejder hos.

Aiko Testimonial Slider

Aiko Testimonial Slider handler om slankt design med minimale dikkedarer. Hvis dit websted har en mere minimalistisk stemning, så kan denne rene testimonial-skyder til Squarespace være den rigtige pasform for dig. Det inkluderer et fremtrædende fotorum, hvis du vil inkludere et billede af den klient, der har givet dig anmeldelsen.

Bebe Testimonial Slider

Hvis du vil have noget, der bare er en lille smule mere avanceret end Fibo og Aiko testimonial-skyderne, så er Bebe måske den rigtige pasform. Den har dristige farveblokke uden at ofre de andre skyderes rene stil. Inkluder et billede af din klient, deres titel eller virksomhed og teksten til din udtalelse med lethed.

Tilføjelse af en Squarespace Testimonial-skyder

Tilføjelse af en Squarespace-udtalelsesskyder kan gøres på et par forskellige måder afhængigt af det overordnede design, du ønsker til din side.

Du kan tilføje et slankt design uden at skulle betale for nogen plugins, eller du kan bruge et par dollars for at få den skyder, du virkelig ønsker. Redigering af en webside er ret enkel med Squarespaces layout.

🔥 Anbefalede:  En komplet vejledning til brug af automatiske svarsystemer

Få din Squarespace-side her og kom i gang!