Square Enix samarbejder med det japanske spilfirma Gumi for at udvide inden for spil, metaverse og NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Square Enix samarbejder med det japanske spilfirma Gumi for at udvide inden for spil, metaverse og NFT’er

square enix gumi

Det japanske mobilspilfirma Gumi har indgået partnerskab med den japanske spiludvikler Square Enix og Japans finansielle servicevirksomhed, SBI Holdings, for at skabe mobilspil, blockchain-spil og et metaverse-initiativ.

Gumi sigter mod at skabe en spilfokuseret NFT-markedsplads og en platform til handel med spilletokens. Partnerskabet omfatter, at Gumi udsteder nye aktier til en værdi af 52,7 millioner dollars, hvilket vil gøre SBI Holdings til topaktionær med en ejerandel på 22,46 % i virksomheden, mens Square Enix får en mindre ejerandel på 3,01 %.

SBI Holdings købte en majoritetsandel i kryptovalutabørsen Bitpoint. Opkøbet, der er vurderet til omkring $100 millioner, vil gøre det muligt for SBI at liste tokens udstedt i spil udviklet af Gumi.

Men ifølge virksomhedens erklæring ønsker Gumi først og fremmest at udvikle en ny metavers forretning. I en pressemeddelelse sagde Gimi: “Gruppen arbejder dag og nat for at gøre metaverse-forretningen til en anden søjle af indtægter bortset fra den mobile online-spilvirksomhed, som er den nuværende grundpille i omsætningen.”

Square Enix er aktivt involveret i NFT’er og metaverset. Virksomheden annoncerede Symbiogenesis, en ny spilbar NFT-oplevelse, i november. Det skabte også Final Fantasy NFT’er med Enjin. Gumi vil drage fordel af Square Enix’ store erfaring med at udvikle, distribuere og udgive blockchain-spil og NFT’er.

Japan er også bullish på web3: Selv regeringen har annonceret sin investering i NFT’er og metaverset som en del af Japans digitale transformationsplaner. En af de største blockchain-spilvirksomheder, Animoca Brands, har ekspanderet til Japan.

🔥 Anbefalede:  Opskalere? Hvordan Amazon Inventory Management kan hjælpe med at vækste din virksomhed