Square Enix planlægger udvidelse for at udvide Metaverse-strategien

Følgende artikel hjælper dig med: Square Enix planlægger udvidelse for at udvide Metaverse-strategien

Square Enix er klar til at gå videre med sin forretningsstrategi – etablering og erhvervelse af flere studier for at udvikle sit Metaverse-segment – efter sit seneste studie- og IP-salg til en svensk virksomhed, Embracer Group.

Den japanske videospilsudvikler har været meget vokal på Web3 og afsløret planer om at implementere blockchain, NFT’er og Metaverse i spil. I det nye år nyhedsbrev, nævnte virksomhedens præsident Yosuke Matsuda Facebooks rebrand til Meta som en bekræftelse af, at konceptet Metaverse var kommet for at blive, og kaldte 2021 året for Metaverse og NFT’er. Efter Matsudas mening handler denne tendens om fremskridt inden for udvidet virkelighed-teknologi, 5G, cloud-tjenester og den stigende anvendelse af blockchain-teknologi.

Virksomheden samarbejdede også med Animoca Brands, en gigant inden for Metaverse og blockchain-spil.

“Opmuntret af resultaterne og feedback fra vores NFT-virksomhed har vi besluttet at producere en anden sæson. Vores plan er at inkorporere spilindhold i vores service og at udnytte den udviklings- og operationelle ekspertise, vi har oparbejdet i vores eksisterende forretninger, til at udforske potentialet i indtjeningsstrukturer, bredden af ​​spillet og NFT-ejerskabserfaringer i NFT-forretningen. sagde.

Square Enix er kendt for sit meget populære videospil Final Fantasy, som har været virksomhedens mest profitable produkt. Fra nu af vil AI og blockchain-spil efter sigende være virksomhedens hovedfokus.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Ny NFT-samling udforsker fotografi og poesi