Square Enix annoncerer gamified NFT kunstoplevelse Symbiogenesis

Følgende artikel hjælper dig med: Square Enix annoncerer gamified NFT kunstoplevelse Symbiogenesis

kvadratisk enix

Den japanske spiludvikler Square Enix har indført Symbiogenese, en ny spilbar NFT-oplevelse. Det foregår i en “selvstændig” verden, hvor karakterer kan samles som digital kunst og bruges som PFP’er eller som karakterer i den interaktive historie. Symbiogenese-historien udspiller sig i en alternativ verden, hvor spillere fuldfører missioner for at løse mysterier. Med hvert strategisk træk udfolder historien sig.

Final Fantasy-producentens første NFT-kunstprojekt blev afsløret den 3. november på Web3 Conclave, en begivenhed arrangeret af India Game Developers Conference (IDGC).

Kotaku rapporterede, at efter at Symbiogenesis-navnet var lækket, håbede fans, at projektet ville være den forventede fortsættelse af rollespillet gyserspillet “Parasite Eve.”

I aktionærmøderapporten for 2022, Square Enix delte planer om at udvikle “historiefokuserede” NFT’er. Spiludviklerens mellemfristede mål omfattede “udvikling af blockchain-spil og underholdningsprodukter.”

Der er stadig meget lidt information om Symbiogenesis, men spillet vil være fokuseret på kunst, indsamling af karakterer, historiefortælling og fællesskab. Spillets tema er heller ikke kendt.

Symbiogenesis’ Ethereum NFT’er forventes at lancere i det kommende forår sammen med en “gratis browsertjeneste.” Det officielle Twitter-konto for projektet er live i dag og vil give flere detaljer.

Square Enix gjorde en enorm indgang til Web3 tilbage i maj, da det annoncerede en ny forretningsstrategi, der inkluderede metaverse og blockchain-spil. For at nå målene gik virksomheden sammen med blockchain-spilgiganten Animoca Brands. I juli gik Square Enix sammen med NFT-platformen Enjin for at frigive Final Fantasy NFT’er.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Sådan maksimerer du lagerenheder til din onlinevirksomhed