Spotify Pilots Token-gatede afspilningslister og debuterer ny AI DJ

Følgende artikel hjælper dig med: Spotify Pilots Token-gatede afspilningslister og debuterer ny AI DJ

Musikstreaminggiganten Spotify har indgået partnerskab med fire NFT-fællesskaber i en eksklusiv pilot af deres “token-aktiverede afspilningslister.” I øjeblikket, i testfasen, er de token-gatede spillelister tilgængelige for indehavere af Fluf, Moonbirds, Kingship og Overlord.

I løbet af den tre måneder lange testperiode vil NFT-indehavere af disse fire fællesskaber være i stand til at lytte til de kuraterede afspilningslister, som kun er tilgængelige for specifikke fællesskabsmedlemmer efter at have tilsluttet deres Metamask, Trust Wallet, Rainbow, Ledger Live eller Zerion tegnebøger.

Web3 gaming økosystem Overlord tweetede, at dens “Invasion”-playliste kun er tilgængelig for Creepz NFT-indehavere og kun er tilgængelig på Android i USA, Storbritannien, Tyskland, Australien og New Zealand indtil videre. Spotify svarede til tweetet og sagde: “Begejstret at “udforske” med dig!”

Token-aktiverede afspilningslister 🎹

Få adgang til vores Invasion-playliste ved at forbinde din Web3-pung på Spotify.

🌍 Pilot er tilgængelig i USA, UK, DE, AU, NZ
📱 Kun tilgængelig på Android indtil videre

Kun tilgængelig for Creepz NFT-holdere. pic.twitter.com/MBtOShq4XU

— Overlord (@Overlord_xyz) 22. februar 2023

Universal Music Groups virtuelle band Kingship har også lanceret en token-aktiveret playliste med Queen, Missy Eliott, Snoop Dogg og Led Zeppelin.

Så hvordan virker det? Tag et kig på flowet nedenfor👇

Alt du behøver er et KINGSHIP Key Card NFT for at låse denne playliste op på Spotify. Indtil videre er denne pilot kun tilgængelig for Android-brugere i USA, Storbritannien, DE, AU og NZ. Sørg for, at dine apps er de nyeste og bedste. pic.twitter.com/rfPEH0mB7u

— KONGESKAB (@deralkingship) 22. februar 2023

Denne nyhed kommer bagefter FT rapporterede i marts 2022, at Spotify planlagde at integrere blockchain-teknologi og NFT i sine streamingtjenester.

Udover at hoppe ind i NFT-området, slutter Spotify sig også til AI-hypen. I onsdags annoncerede musikstreamingtjenesten debuten af ​​en ny funktion kaldet AI DJ, som i øjeblikket er i beta. Ifølge bekendtgørelseAI DJ vil levere en kurateret lineup af musik sammen med kommentarer omkring numrene og kunstnerne i en realistisk stemme.

For at give en personlig lytteoplevelse vil AI DJ’en gennemse de seneste musikudgivelser samt katalogisere brugernes tidligere musikalske præferencer for at genoplive længe glemte numre. Den vil derefter bruge disse oplysninger til at sammensætte en unik afspilningsliste, der er skræddersyet til den enkelte lytters smag. Denne afspilningsliste bliver regelmæssigt opdateret baseret på brugerfeedback.

AI DJ’en kombinerer Spotifys personaliseringsteknologi, som giver musikanbefalinger baseret på lytterens præferencer, Generative AI gennem brug af OpenAI-teknologi og en dynamisk AI-stemmeplatform fra dens Sonantisk erhvervelse der forvandler tekst til realistiske stemmer. Spotifys redaktører vil bruge generativ AI til at give lyttere indsigtsfulde fakta om den musik, kunstnere eller genrer, de lytter til.

Spotify benyttede sin Head of Cultural Partnerships Xavier “X” Jernigan for at levere stemmemodellen til DJ’en. Han tjente tidligere som en af ​​værterne på Spotifys første morgenshow, Stå op.

Tjenesten er tilgængelig på engelsk fra nu af for Spotify Premium-brugere i USA og Canada. For at få adgang til AI DJ’en kan brugere blot gå til deres Music Feed on Home i Spotify-mobilappen på deres iOS- eller Android-enhed og trykke på Play på DJ-kortet.

🔥 Anbefalede:  Walid Raad debuterer ny NFT-serie på Frieze NY forud for lanceringen af ​​Artwrld