Spillere kan nu præge NFT’er i Axie Infinity Phase 3 af sæson 0

Følgende artikel hjælper dig med: Spillere kan nu præge NFT’er i Axie Infinity Phase 3 af sæson 0

Spillere kan nu præge NFT'er i Axie Infinity Phase 3 af sæson 0Billede fra axie.substack.com

Blockchain-baseret play-to-earn-spil Axie Infinity annoncerer fase 3 af sæson 0. Udviklerne introducerer nye økonomiske opdateringer, tweaks og funktioner.

Spillere vil nu bemærke nye ERC-1155 tokens – “Ronin” charms og runer. Brugere vil være i stand til at præge disse NFT’er ved at betale et lille gebyr i $SLP, “Smooth Love Potion”-tokenet. Derudover vil der være et prægegebyr på $3 pr. rune eller charme. Spillere kan sælge, købe, forære og bytte aktiver.

Enkeltpersoner vil nu kunne tjene hjælpeprogrammer, mens de spiller. Det opdaterede spil vil dog ikke lade spillere lave selve værktøjet.

Derudover vil brugere, der når “Chick”-rækken, modtage klistermærker til deres samlinger i spillet. Spillere, der slutter i top 20.000 i sæson 0 hovedgærde, vil også modtage gaveklistermærker.

Axie Infinity er et Pokémon-inspireret spil, der giver brugerne mulighed for at tjene tokens ved at spille og bidrage til projektets økosystem. Det Vietnam-baserede firma gør det muligt for tredjepartsudviklere at bruge spillets kunst og aktiver i spillet til at bygge deres værktøjer og oplevelser til Axie Universet.

⚔️Oprindelsessæson 0⚔️ er her!

Dette markerer overgangen til Origin Phase 3 🛠️

Fase 3 kommer med en række vigtige gameplay- og økonomiske opdateringer, så sørg for at gennemgå artiklen omhyggeligt.

📜: https://t.co/xuUu9IcxeZ pic.twitter.com/vyS5U2Uw6e

— Axie Infinity🦇🔊 (@AxieInfinity) 12. august 2022

I marts i år blev Ronin Network, som driver Axie Infinity, kompromitteret. Bruddet skete den 23. marts. Virksomheden kom dog med en officiel meddelelse den 29. marts. Hackere formåede at dræne cirka 173.600 ETH og 25.5 millioner USDC.

I april lykkedes det Sky Mavis at rejse 150 millioner dollars i en finansieringsrunde ledet af Binance. Midlerne blev brugt til at dække Ronin Bridge-hacket.

1/ Vi har rejst en finansieringsrunde på 150 millioner USD ledet af Binance.

Runden kombineret med Sky Mavis balancemidler vil blive brugt til at sikre, at alle brugere, der er berørt af Ronin Validator Hack, vil blive refunderet.https://t.co/oViPv4QrZ9

— Axie Infinity🦇🔊 (@AxieInfinity) 6. april 2022

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Liste over mærker godkendt af Milkha Singh