Spheroid til at lancere AI-avatarer i Augmented Reality

Følgende artikel hjælper dig med: Spheroid til at lancere AI-avatarer i Augmented Reality

Dubai, UAE, 6. april 2023, Chainwire

Spheroid universet futuristisk Metaverse, der forstærker den virkelige verden i alle dele af Jorden, har annonceret den kommende lancering af kunstig intelligens (AI) Avatarer der vil bebo verden omkring os via augmented reality (AR). Denne banebrydende udvikling vil levere banebrydende muligheder på tværs af adskillige forretningsplatforme – fra e-handel og detailhandel til annoncering, salg, generelle kunde- og forbrugerinteraktioner og mere.

Som frontløber inden for Web 3.0-teknologi og især i Metaverse, udvikler Spheroid værktøjer til virksomheder, der udforsker potentialet i AR-teknologi. Virksomheden sigter mod at hjælpe virksomheder med at blive førende som tidlige brugere af banebrydende teknologiske fremskridt – såsom de nye AI-avatarer, der vil være tilgængelige inden længe.

“Tilgængeligheden og det praktisk talt ubegrænsede potentiale af AI-avatarer, der findes i en AR-verden, vil tilskynde til hurtigere optagelse af de nyeste AI- og Web 3.0-teknologier blandt virksomheder,” forklarede Andrey Almiashev, CEO, Spheroid Universe. “Der er en enorm mulighed for vores nye AI-avatarer til at blive implementeret i kundevendte scenarier, såsom i salgskontorer eller detailmiljøer. De vil skabe en unik og varig kundeoplevelse, hjælpe brands med at repositionere sig selv som early adopters og fremadrettede med et øje på, hvordan teknologien omformer vores fremtid. Vi har udviklet vores AI Avatar-produkt til de højeste specifikationer, endda integreret den stadig mere populære ChatGPT-platform for at forbedre kommunikation og interaktion med mennesker. Dette er en spændende tid for AI og AR, da vi ser grænserne mellem virkelighed og teknologi udviske endnu mere.”

🔥 Anbefalede:  6 bedste online korrekturlæsningskurser til at starte din nye karriere

Ved at integrere AI-chatbot ChatGPT i sine avatarer, sikrer Spheroid den jævnest mulige interaktion med mennesker til enhver tid. Avatarerne inkorporerer også stemmegenkendelse og stemmesynteseteknologier, som vil gøre kommunikation hurtig, sædvanlig og bekvem for brugerne.

Spheroids AI-avatarer er ikke kun intelligente, men i stand til at blive designet til at antage ethvert visuelt udseende uden den fysiske verdens begrænsninger. De kan skabes som unikke karakterer, der virkelig repræsenterer deres brands, både fra et visuelt og interaktivt perspektiv – herunder hvordan de kommunikerer med kunderne. Dette fører til et produkt, der er utrolig fleksibelt, med næsten ubegrænset brug på tværs af kommercielle, underholdnings- og uddannelsesmæssige applikationer, blandt andre.

Ifølge Andrey Almiashev: “Kombinationen af ​​AI- og AR-teknologier vil redefinere den måde, virksomheder kommunikerer med deres kunder på i løbet af de næste fem år. Vi lever i en meget interessant tid, hvor vi selv vil være i stand til at se den indvirkning, som AI og AR vil have på den menneskelige civilisation – og vi hjælper mere end glade for at hjælpe virksomheder med at udforske det ekspansive potentiale, der vil komme fra dette .”

Spheroid planlægger også at integrere deres AI-avatarer i Apples smarte briller for en endnu mere fordybende oplevelse, som forventes at blive frigivet af Apple senere i år.

Om Spheroid

Spheroid univers (Spheroid), et Extended Reality Metaverse-selskab, har meddelt, at det har sikret sig et investeringstilsagn fra ABO Digital for sin utility token SPH. Spheroid er en platform til udvikling af Extended Reality-projekter. Det teknologiske grundlag for platformen er Spheroid XR Cloud og Spheroid Script-programmeringssproget designet til AR/XR-oprettelse.

🔥 Anbefalede:  7 bedste tilsløringsplugins for affilierede links til WordPress-websteder at bruge

SPH er det indfødte symbol på Spheroid-økosystemet, der driver platformens aktiviteter. Det kan ombyttes til Spaces (virtuelle lande i Spheroid Universe), bruges til annoncering i AR/XR, placering af indhold og til forskellige platformtjenester. Blandt produkterne drevet af SPH er der Spheroid Earth – et åbent globalt projekt til at skabe Earth 3D Digital Twin.

Kontakt

Chef for PR
Yousef Batter
White Label-strategi
[email protected]
+971559356531

Table of Contents