Sotheby’s lancerer sin kurerede NFT-markedsplads

Følgende artikel hjælper dig med: Sotheby’s lancerer sin kurerede NFT-markedsplads

Sotheby's lancerer sin kurerede NFT-markedsplads

Luksusauktionshuset Sotheby’s har annonceret lanceringen af ​​sin NFT-markedsplads. Platformen understøtter Ethereum- og Polygon-blokkæderne, hvilket giver brugerne peer-to-peer-transaktioner i kæden. Teknologi løser problemet med hemmeligholdelse på kunstmarkedet. Det giver samlere og kunstnere mulighed for at spore kunstværkerne og se de faktiske priser, hvilket var umuligt før brug af blockchain.

Sotheby’s kuratorer udvalgte førende digitale kunstnere til at lancere projektet. De første skabere, der vises på markedspladsen, er Tyler Hobbs fra Fidenza, Diana Sinclair, Refik Anadol, X Copy, Claire Silver, Hacktao-duoen, IX Shells (Itzel Yard), Sam Sprat, Sarah Zucker, Pindar Van Arman, Sofia Crespo , Osinachi og den økologi-fokuserede non-profit organisation Instituto Terra.

Platformen indeholder kort information om hver kunstner, en forklaring af deres arbejde, dets herkomst, kontaktadresse, tilhørende netværk og token-id. Derudover viser den aktuelle tilbud, hvis der skulle være nogen.

Sotheby's lancerer sin kurerede NFT-markedsplads

Især vil Sotheby’s NFT-markedsplads give kunstnere automatisk betalte royalties, der overføres på kæden gennem platformens smarte kontrakter. Sotheby’s vil modtage et gebyr på 2,5 procent for hver transaktion.

Derudover planlægger auktionshuset at give kyndig vejledning og kontekst for hvert kunstværk. Ifølge en Twitter stolpevil Sotheby’s organisere tematiske præsentationer til kunstnerens spotlights og udvikle en onlineoplevelse, der er nem at navigere i.

Sotheby’s NFT markedsplads er allerede live. Personer, der ønsker at afgive et bud, skal registrere sig på platformen.

Det er værd at bemærke, at Sotheby’s ikke er det første traditionelle luksusauktionshus, der lancerer sin ikke-fungible token-markedsplads. I september 2022 lancerede Christie’s “Christie’s 3.0” – en on-chain auktionsplatform dedikeret til NFT’er. Det britiske auktionshus har også tidligere introduceret en web3- og fintech-venturefond med fokus på kunst, kunstrelaterede finansielle produkter, løsninger og teknologi.

🔥 Anbefalede:  Wykorzystanie rozwiązań AI w krajobrazie biznesowym

Læs mere om Sotheby’s: