Sortium Blockchain Studios udfordrer Web3-spil med ‘levende NFT’er’

Følgende artikel hjælper dig med: Sortium Blockchain Studios udfordrer Web3-spil med ‘levende NFT’er’

“Alt, hvad du ser nu, er en dårlig efterligning af det, der kommer,” Marc Seal, medstifter og administrerende direktør for Sortium Blockchain Studio fortæller Metaverse Post om eksisterende Web3-projekter. “De rigtige innovatører vil være dem, der bliver ved med at skubbe gennem bjørnemarkedet, og ikke kun leder efter hurtige fortjenester på et tyremarked.” Sortiums websted siger, at de “bygger bro over realitetskløften mellem simulering og den virkelige verden.”

Seal forenede kræfter og talenter med andre medstiftere Eaven Portillo og Alex Rozgo i slutningen af ​​sidste år for at danne deres “Metaverse as a Service”-firma, der blander “AI, blockchain og udvidet virkelighed for at skabe en suite af omfattende produkter og tjenester, der leverer levende , sofistikerede oplevelser og driver grundlæggende forandring i alle brancher.”

“A Metaverse as a Service (MaaS) er en platform, der gør det muligt for brugere at skabe og interagere med digitalt indhold og andre brugere i en virtuel verden,” sagde Seal. “MaaS-udbydere tilbyder en række værktøjer og tjenester, der giver brugerne mulighed for at skabe deres egen avatar, bygge 3D-miljøer og tilføje eller fjerne indhold, som de finder passende.” Virksomhedens to andre kernevertikaler inkluderer Metaverse as a Product (MaaP) og Original IP som deres CryptoGene-projekt, der lanceres senere i år.

Som administrerende direktør bringer Seal mere end ti års erfaring til teamet sammen med “en dokumenteret track record i at lede teams til at bygge succesrige produkter,” ifølge hans biografi. “Han er i øjeblikket fokuseret på at anvende blockchain og ikke-fungible token-teknologier til de digitale spil- og underholdningsrum,” med et “ultimativt mål er at skabe en fordybende digital oplevelse, der engagerer og underholder fans over hele verden.”

🔥 Anbefalede:  Business Model of Zara: Fast Fashion Retail Leader

Portillo fungerer som COO. Han har arbejdet som softwareingeniør i over femten år, hvor han forkæmper for “produkter, der har spændt fra virksomhedsressourceplanlægningssoftware til kryptopunge og -børser.” Rozgo fungerer som CTO og udnytter over 20 år i videospilindustrien og arbejder på alt fra TRS-80 til Xbox. “Han er interesseret i at udforske skøre ideer og finde måder at bruge teknologi til at forbedre menneskeliv,” siger Rozgos bio.

Holdets samlede topkunder indtil videre inkluderer blue chip-virksomheder som Disney, Marvel, LucasFilms og MLB. De er ingeniørerne bag ToppsNFT-platformen, “banebrydende med verdens første automatiserede system til FIAT til-/frakørslen og bygning af infrastruktur til fremtiden for korrekt overholdelse og regler med NFT-samlersalg,” som Seal sagde. Deres trio stod også bag partikelsamlingen, som fraktionerede ejerskabet af Bankys 2006-kunstværk “Love is in the Air.” Begge skræddersyede systemer samarbejdede med Avalanche for at køre på deres netværk.

“Vi ønskede at udvikle en sømløs integration af blockchain, private økonomier, digitale tvillinger, simuleringer og en krydskompatibel high-fidelity 3D-oplevelsesmotor (vi kalder Double-Helix), som ville revolutionere den måde, verden fungerer på,” sagde Seal om Sortiums værk. “Siden da har vi arbejdet hårdt på at skabe spil og oplevelser, der viser potentialet i vores teknologi.”

Ligesom andre nystartede CEO’er, fejlede Seal med hensyn til skøn med hensyn til finansieringen, der gør deres arbejde muligt, og tillod blot, at “Sortium har været så heldig at have utrolige investorer, der er sande visionære på området. Vi har også været i stand til at vokse gennem dette bjørnemarked ved at vokse gennem vores partnerskaber og servicearm.”

De kanaliserer disse ressourcer hen imod CryptoGene–Sortiums første proprietære projekt, som skaber “levende Kymera NFT’er” med “on-chain DNA og minder” ved at kombinere AI og CRISPR DNA algoritmer. Ejere vil købe ind i en “fri-til-tjene-økonomi drevet af fællesskabet”, som CryptoGenes websted siger, hvor de kan “kæmpe, handle og udvikle sig for at skabe den stærkeste Kymera.” Interesserede kan hoppe på deres Uenighed og tilmeld dig ventelisten på deres websted for at blive en “degeneticist.”

🔥 Anbefalede:  23 ideer til den bedste virksomhed at starte med få penge og tjene penge

“Vi vil udgive et par spil og applikationer, der viser styrken i vores Double-Helix-oplevelsesmotor,” sagde Seal og demonstrerede nye måder at engagere sig i Web3-spil. “Derefter vil vi arbejde på mere ambitiøse projekter, der flytter grænserne for, hvad der er muligt med blockchain-teknologi.”

“Sortium sidder i forbindelse med mange forskellige industrier og bringer kunst, mode, underholdning, medicin, uddannelse, kunstig intelligens, simuleringer, digitale tvillinger og så videre sammen med en underliggende teknologisk stak, som vi konservativt mener er 3-5 år foran alt andet bliver udviklet og/eller antaget på markedet i dag,” fortsatte Seal. “Ved at samle AI/Simuleringer med sandsynligheden og valideringen af ​​blockchain-teknologi og en avanceret web-baseret high-fidelity-baseret underholdnings- og spiloplevelsesmotor med indbygget VR/AR-understøttelse ud af boksen, er vi i stand til digitalt at transportere nogen ind i en fuldstændig fordybende kurateret oplevelse.”

“For at skabe disse fordybende oplevelser på web3-platforme har du brug for fremsynede visionærer og avancerede teknologier på forkant,” sagde han. Seal mener, at Sortium Blockchain Studios har knowhow og gumption til at tilbyde netop den ekspertise.

“Vi er innovatører for fremtidige innovatører,” konkluderede Seal. “Ved at bygge den grundlæggende teknologi, standarder og praksis, der vil blive brugt af fremtidige generationer, er vores mission at gøre processen med at skabe indhold og oplevelser mindre om at genopfinde hjulet og mere om at tænke på dækkets slidbane.”

Læs relaterede indlæg: