Sorare underskriver en aftale med NBA om at lancere et NFT fantasy basketballspil

Følgende artikel hjælper dig med: Sorare underskriver en aftale med NBA om at lancere et NFT fantasy basketballspil

sorare nbaKilde: Sorare x NBA x NBPA

Sorare, en fransk blockchain-gamingstartup, bliver den officielle NFT Fantasy-partner for NBA. Det Ethereum-baserede sportsspil har underskrevet et flerårigt partnerskab med NBA og NBA Players Association om rettighederne til at bruge officielle NBA-liga- og holdlogoer. Sorare lancerer det første gratis NFT-baserede fantasy basketballspil, som udkommer til efteråret i NBA 2022-23 sæsonen.

Sorare giver spillere mulighed for at indsamle NFT-kort, der repræsenterer virkelige sportsspillere. Med de indsamlede kort kan brugere bygge et hold, deltage i turneringer baseret på atletpræstationer i det virkelige liv og få cryptocurrency-belønninger. Spillet har allerede over $150 millioner i årlig omsætning og har lukket en værdiansættelse på 4,3 milliarder dollars under den sidste investeringsrunde. Nogle få investorer inkluderede SoftBank, Accel og Benchmark. Sorare har allerede to millioner registrerede brugere over hele kloden.

Spillet giver NBA-fans chancen for at interagere med ligaen og konkurrere gennem en unik oplevelse, der giver dem mulighed for at oprette en liste over NFT’er, der repræsenterer NBA-spillere og -hold, mens de tjener point afhængigt af den virkelige spillers præstationer. Det er gratis at spille for alle over 18 år.

Sorare har tidligere indgået et samarbejde med MLB (Major League Baseball) for at lancere et fantasy baseballspil. Spillet giver spillere mulighed for at vinde kampe, mens de handler og indsamler NFT’er. Turneringsvindere får værdifulde NFT-kortpræmier. Platformen har også licenser med over 280 globale fodboldklubber, herunder Tysklands Bundesliga, Italiens Serie A og Spaniens La Liga.

NBA-kommissær Adam Silver sagde at samarbejdet med Sorare vil give NBA-fans en ny måde at engagere sig med holdet og spillerne på.

🔥 Anbefalede:  7 bedste Booking.com-skrabere 2023: Sådan skraber du hoteldata med Python

“Med Sorares nye NFT fantasy platform ser vi betydelige muligheder for at udvide vores fællesskab af fans og vækste NBA basketball rundt om i verden,” sagde Silver.

Læs relaterede indlæg: