Sorare og MLB samarbejder om at lancere NFT fantasy baseball-spil

Følgende artikel hjælper dig med: Sorare og MLB samarbejder om at lancere NFT fantasy baseball-spil

Major League Baseball har annonceret et partnerskab med Web3-spiludvikleren Sorare for at lancere det første fantasy baseball NFT-spil denne sommer.

Sorare vil give mulighed for at spille fantasy baseball, mens du handler og indsamler NFT’er fra MLB-spillere. Mange detaljer om gameplayet er stadig uoplyst på grund af den løbende udvikling. I modsætning til de fleste fantasy-sportsspil, vil Sorares MLB-spil ikke være en løsning i udkaststil, hvilket betyder, at brugerne vil bygge deres hold ud fra almindelige NFT-kort, der repræsenterer MLB-spillere. Kortene udleveres af Sorare, når du tilmelder dig spillet. Når brugerne spiller og vinder kampe og turneringer, bliver de belønnet med mere værdifulde NFT-spillerkort.

Spillet vil også have sin egen markedsplads, hvor brugerne vil være i stand til at sælge deres Sorare-spillerkort indbyrdes. På grund af amerikanske spillelove og ligaens regler vil MLB NFT-spillet ikke være P2E – brugere vil ikke modtage pengepræmier for deres NFT-spillerkort.

“Virksomhedens fokus på at transformere fandom gennem en innovativ kombination af sport, teknologi og spil for at lade fans virkelig eje en del af spillet, de elsker, er unikt og går ud over grænser – hvilket giver os mulighed for at bringe kærligheden til baseball til flere fans over hele kloden ” sagde MLB-kommissær Rob Manfred.

Spiludvikleren baseret i Paris er berømt for sit spil for at tjene fantasy fodboldspil med over 1,8 millioner brugere på platformen. Det har skabt fodboldkampe for ligaer over hele verden, såsom den tyske Bundesliga, Copa America og MLS.

🔥 Anbefalede:  Metaverse Fundraising-rapport for september: Trends in Infrastructure, Gaming, NFT

“Sorare har bygget en ny baseball-spiloplevelse, der vil begejstre fans omkring at samle spillernes NFT’er, opbygge vinderopstillinger og konkurrere mod baseballfans over hele verden,” sagde Tony Clark, administrerende direktør for MLB’s Player Association.

Foto af Jose Francisco MoralesUnsplash

Læs relaterede indlæg: