Sony registrerer et patent for NFT-overførsel mellem spilplatforme

Følgende artikel hjælper dig med: Sony registrerer et patent for NFT-overførsel mellem spilplatforme

sony registrerer et patent for nft-overførsel mellem spilplatforme

Den japanske teknologigigant Sony Interactive Entertainment Inc. har registreret et patent på NFT-systemer. Patentet arkiveringudgivet den 16. marts, hedder “NFT Framework For Transfering And Using Digital Assets Between Game Platforms.”

Så Sony kan snart implementere ikke-fungible tokens i sine spil og PlayStation. Blockchain-teknologi i videospil vil give brugerne mulighed for at vinde eksklusive skins og genstande. Ifølge virksomhedens beskrivelse vil brugere modtage specielle NFT’er, når de når bestemte niveauer og scorer eller samler point. Især vil tokens være overførbare, så indehavere vil være i stand til at sælge eller bytte dem. Spillere vil også have mulighed for at bruge NFT’er på forskellige spilleplatforme.

“I nogle eksempler på udførelsesformer kan opgaven omfatte en sejr i en e-sportsturnering, og det digitale aktiv kan være brugbart via NFT af den første slutbrugerentitet på tværs af flere forskellige computersimuleringer. De forskellige computersimuleringer i flertal kan omfatte forskellige årlige versioner af en bestemt videospiltitel, forskellige videospil af forskellige spilgenrer og/eller forskellige udførelseseksempler af det samme videospil.”

forklarer patentansøgningsbeskrivelsen.

Sony

Selvom det er uklart, om eller hvornår Sony planlægger at implementere blockchain-teknologi i sine videospil, viser patentansøgningen, at virksomheden i det mindste undersøger mulighederne for NFT’er.

I november 2022 indgav Sony endnu et NFT-relateret patent med titlen “Tracking Unique In-Game Digital Assets Using Tokens on a Distributed Ledger.” De pågældende aktiver kan være digitale medieaktiver, genstande eller spilfigurer.

I september 2022 introducerede virksomheden også “PlayStation Stars”, en loyalitetsordning, der tillod spilfans at modtage belønninger ved at gennemføre aktiviteter. Initiativet havde dog intet at gøre med NFT’er. Faktisk kan den nye patentansøgning højne spillernes oplevelse, da den gør det muligt for organisationen at belønne spillere på en gennemsigtig måde. Mere end det vil teknologien give brugerne mulighed for at handle tokens, hvilket ikke er muligt med “PlayStation Stars.”

🔥 Anbefalede:  Liste over startups erhvervet af Swiggy

Læs relaterede indlæg: