Sony PlayStation udforsker brugen af ​​NFT’er i spillet og blockchain-teknologi

Følgende artikel hjælper dig med: Sony PlayStation udforsker brugen af ​​NFT’er i spillet og blockchain-teknologi

Sony PlayStation har indgivet patent der bruger blockchain-teknologi og NFT’er til at spore aktiver i spillet. De digitale aktiver kan være genstande eller karakterer og digitale medieaktiver, såsom videoklip eller billeder.

Patentet, med titlen “Tracking Unique In-Game Digital Assets Using Tokens on a Distributed Ledger”, blev offentliggjort den 10. november i USA Sonys patent betyder dog ikke, at NFT’er vil blive integreret i PlayStations spil. Gennem årene har virksomheden indgivet adskillige patenter på ideer, der ikke helt lykkedes.

Ifølge dokumentet, der er indgivet i navnet på Sony Interactive Entertainment Inc., kigger virksomheden på måder at oprette, ændre og overføre tokens oprettet i et spil eller udviklet på et spils system gennem en distribueret hovedbog. Abstraktet beskriver, hvordan patentet fungerer:

“Det digitale aktiv oprettes, og en distribueret hovedbog, der sporer historikken for det digitale aktiv, oprettes og gemmes på tværs af enheder. Et unikt token for det digitale aktiv kan omfatte en unik identifikator og metadata, der identificerer egenskaber for det digitale aktiv. Ændringer af egenskaber for det digitale aktiv, såsom ejerskab, visuelt udseende eller metadata, kan identificeres i en anmodning om at opdatere historikken. En ny blok kan genereres for og føjes til den distribuerede hovedbog, der identificerer ændringerne i det digitale aktivs historie. Den nye blok kan indeholde hashes af tidligere blokke.”

I sommeren introducerede virksomheden PlayStation Stars, et loyalitets-belønningsprogram, der belønner brugere med digitale samleobjekter med PlayStation-tema, der ikke er bygget med NFT-teknologi. PlayStation tog afstand fra NFT’er, som har et blandet ry i spilverdenen.

🔥 Anbefalede:  BlockBar dropper Hennessy NFT'er i begrænset udgave

Sony har tidligere udtalt sig om metaverse. Virksomhedens administrerende direktør, Kenichiro Yoshida, ser metaverset som et “socialt rum og live netværksrum, hvor spil, musik, film og anime krydser hinanden.”

Square Enix, Ubisoft, Sega og Konami er blandt andre spilvirksomheder, der har implementeret NFT’er i deres projekter eller planlægger at gøre det.

Læs relaterede indlæg: